BePureHome Showcase

Stel al het moois dat je in huis hebt tentoon in de BePureHome Showcase vitrinekasten. Deze vitrinekasten zijn ideaal om bijvoorbeeld kunst of mooi servies te laten zien, omdat de Showcase vitrinekasten van BePureHome niet alleen glazen deurtjes hebben, maar ook glazen zijkanten. Zo kan alles van niet één, maar van wel drie kanten bewonderd worden. De kasten zijn gemaakt van mangohout. Dit wordt pas gekapt als de mangoboom geen vruchten meer geeft. Daarom is mangohout en dus ook de Showcase vitrinekast erg duurzaam. Een merk die ook een steentje bijdraagt aan het milieu. Daarbij geven de fijne nerven van het mangohout de BePureHome Showcase vitrinekasten een bijzondere twist. Heb jij al een favoriet op het oog? 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

BePureHome

BePureHome is een van oorsprong Nederlands merk. De Hollandse nuchterheid zie je dan ook terug in alle meubels. Van fauteuils tot banken en van stoelen tot tafels. De collectie van BePureHome kenmerkt zich vooral door natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierdoor is het niet gek dat de kasten van BePureHome bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur. Zo heb je gegarandeerd lang plezier van deze meubels die je woning graag extra gezellig maken. Daarnaast staat ook comfort bij BePureHome hoog in het vaandel. Door rauwe, naturel kleuren komen de producten van BePureHome in vrijwel elke ruimte tot hun recht. In de meubels van BePureHome zie je zo altijd de perfecte combinatie van eenvoud, design, kwaliteit en functionaliteit terug.

BePureHome Showcase kasten naar jouw wens

Ben je op zoek naar een wat ruimere vitrinekast waarin je al jouw servies kwijt kunt? Dan is de Showcase 6-deurs vitrinekast van BePureHome waarschijnlijk wat je zoekt. Deze kast is 1 meter breed en bijna 2 meter hoog zodat je er alles in kwijt kunt. Voor iedereen die wat krapper in zijn of haar ruimte zit, is de Showcase kast er ook in een wat kleiner formaat. De Showcase 3-deurs vitrinekast van BePureHome is 60 centimeter breed zodat hij in bijna elk vrij hoekje van jouw huis past. Wel zo handig! Het mag in elk geval duidelijk zijn dat de ontwerpers van deze kasten hebben nagedacht over de afmetingen zodat er voor elke ruimte wel wat wils is.

BePureHome Showcase bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij alle producten uit de BePureHome Showcase collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven