Naar boven

BePureHome Rebel

In BePureHome Rebel collectie komen verleden en heden samen. De collectie is geïnspireerd op echte klassiekers uit het woonlandschap, maar dan met een moderne twist en verbeterde afwerking. Dit zie je terug in de Rebel banken. Zo is de Rebel bank 3 zits gemaakt van hout met trevira. Trevira is erg vormvast waardoor de bank langer haar oorspronkelijke vorm behoudt. Daarnaast staat trevira bekend als erg stevig, duurzaam materiaal dat niet snel vergaat. Zo beschadigt de bank minder snel en gaat hij dus langer mee. De grafische print neemt je mee terug naar de jaren 70. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze bank? Bekijk dan de complete collectie. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

BePureHome design

BePureHome is een van oorsprong Nederlands merk. De Hollandse nuchterheid zie je dan ook terug in de meubels. De collectie van BePureHome wordt voornamelijk gemaakt van natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarnaast staat ook comfort hoog in het vaandel. Door rauwe, naturel kleuren passen producten van BePureHome altijd in jouw interieur. In de meubels van BePureHome zie je zo altijd de perfecte combinatie van eenvoud, design, kwaliteit en functionaliteit terug. Het is daarom de moeite waard om de banken van BePureHome te bekijken. Toch kun je je woning ook prima verblijden met andere producten: fauteuils, bijzettafels, kasten, stoelen en tafels. BePureHome biedt een compleet aanbod.

BePureHome Rebel fauteuils en kussens

Naast de bank heeft BePureHome ook de Rebel fauteuil in haar collectie. Deze fauteuil is eveneens gemaakt van hout en trevira en is beschikbaar in dezelfde printen als de bank. Zo vullen deze bank en fauteuil elkaar perfect aan. Zoek je iets om jouw bank of fauteuil mee op te fleuren? De BePureHome Rebel collectie bevat ook het Rebel kussen. Het ontwerp van dit kussen is geïnspireerd op de grafische printen uit de jaren 70. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Zo kun je de print perfect matchen met de print van de bank of fauteuil. Overigens misstaat het Rebel kussen ook niet op een bank met een effen bekleding. Dit zorgt juist voor een leuk contrast. Ben jij er al over uit?

BePureHome Rebel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij alle producten uit de BePureHome Rebel collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.