BePureHome Oxford

De meubels uit de BePureHome Oxford collectie komen je woonkamer en werkkamer ten goede. Ken je het Oxford bureau van BePureHome al? Dit bureau is verkrijgbaar in de kleuren betongrijs, essen en zwart. Zo zit er vast een kleur bij die past bij de ruimte waar je dit bureau wilt plaatsen. Eén ding is zeker: aan dit bureau doe jij heel graag je werk. Het wordt nog net geen feestje om je werk te doen aan dit bureau. In het tafelblad van dit bureau zitten twee handige opbergvakken. Zo kun je je bureau eenvoudig netjes houden door je spullen hierin op te ruimen. Er zit ook een speciaal vakje in voor de bedrading van een eventuele computer. Hij is dus bijzonder handig én mooi. Door een hoogte van 76 centimeter, een breedte van 120 centimeter en een diepte van 70 centimeter past hij vast en zeker op de plek die jij voor ogen hebt. Welke kleur is jouw favoriet? 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

BePureHome: van Hollandse bodem

Ondanks de Engelstalige naam is BePureHome een oer-Hollands merk. Het merk is in 2013 opgericht en produceert de mooiste meubelen met een natuurlijke look. Voor een groot deel worden de meubels van BePureHome in Nederland geproduceerd. Het distributiecentrum van BePureHome is gevestigd in Zwaagdijk-Oost (NL) en vanuit hier zijn bijna alle producten uit voorraad leverbaar. Dit is een pluspunt ten opzichte van vele andere fabrikanten waar je vaak lang op de door jou bestelde meubels moet wachten. Dit bedrijf heeft al meer dan 35 jaar ervaring met de productie en distributie van designmeubelen. Omdat de productie dichtbij huis plaatsvindt en het hout voor de meubels uit goed beheerde bossen afkomstig is, is de milieubelasting van BePureHome klein. Dus of je nu kiest voor een huis vol BePureHome meubels of je beperkt tot bijvoorbeeld een tafel uit de Oxford collectie van BePureHome: als je een duurzaam designproduct zoekt, ben je bij dit label aan het juiste adres.

Dineren aan een BePureHome Oxford tafel

Wil je graag in stijl dineren? Dat kan in elk geval prima aan de BePureHome Oxford tafel 223x89. Deze tafel is 76 centimeter hoog, 223 centimeter lang en 89 centimeter breed. Het design van deze tafel is een plaatje om naar te kijken. Hij is gemaakt van essen(hout) en je kunt hem op buiten na eigenlijk overal een plekje geven. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer of eetkamer. Plan jij vast een datum voor je vrienden en familie? Aan deze tafel komt dat diner wel goed. Door de neutrale kleur van deze tafel past hij eigenlijk in elk soort interieur thuis. Ook als je de tafel niet gebruikt, is het een plaatje om naar te kijken. Wil je hem toch graag wat opvrolijken? Dan kun je er gerust een fijn dienblad, mooie vaas en fraai kaarsenstandaard op neerzetten.

BePureHome Oxford bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij elk product uit de BePureHome Oxford collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de BePureHome Oxford collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Oxford collectie van BePureHome, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven