Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over BePureHome

BePureHome is een echt Hollands merk dat wordt gekenmerkt door de Hollandse nuchterheid. De designers houden niet van te veel poespas. Daarom vind je er voornamelijk stoere, pure en een beetje industrieel en minimalistisch ogende meubels. De designers van BePureHome gebruiken vooral natuurlijke materialen en ook wat betreft kleur houden ze het graag bij wat neutralere tinten. Het resultaat mag er wezen. BePureHome levert al 35 jaar kwalitatief hoogwaardige, tijdloze designmeubelen die met dank aan hun neutrale uitstraling naadloos aansluiten bij elk interieur. Zo ben je er vrijwel zeker van dat een meubel uit hun collectie past in jouw interieur.

De industriële BePureHome Giro kapstok

Het lijkt misschien een wat vreemde keuze: een collectie opzetten met kapstokken en trolleys in dezelfde kenmerkende stijl. Toch vinden wij dat BePureHome daar met de Giro collectie erg goed in geslaagd is. De basis van de BePureHome Giro kapstok staand is eveneens geconstrueerd van metaal met daarin als planken hetzelfde vintage ogende hout. Daarmee is het een prachtige kapstok voor in een wat landelijker interieur. Ben je bang dat je kapstok zo wegrolt, omdat hij voorzien is van dezelfde wieltjes als de trolleys? Geen zorgen. De designers zijn zo slim geweest om die weg te laten en te vervangen door stijlvolle pootjes.  Zo staat deze kapstok als een huis.

BePureHome Giro bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij alle producten uit de BePureHome Giro collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.