Naar boven

BePureHome bureaus

De collectie BePureHome bureaus bestaat uit een aantal producten die je telkens weer laten verbazen. Het BePureHome Open Up bureau heeft veel details. Het design is geïnspireerd op oude bureaus met een schrijfklep, maar dan wel in een modern jasje gestoken. De strakke vormgeving maakt het exemplaar tot een modern bureau. Het bureau is heel praktisch en dat betekent vooral in ruimtes waar weinig plek is. De klep kan het bureau afsluiten waardoor het een handig kastje is. De drie vakken zorgen ervoor dat je geordend te werk kunt gaan. Bewaar je spullen hierin en als je klaar bent om je werkdag te beginnen, heb je gegarandeerd alles al bij de hand. Meer BePureHome bureaus zien? Laat je dan verrassen door het aanbod van dit merk.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

BePureHome design

BePureHome is een Nederlands designlabel en bestaat al meer dan 35 jaar. BePureHome staat voor hoogwaardige kwaliteit, toegankelijke designs, betaalbare verkoopprijzen en natuurlijke materialen. Het distributiecentrum van BePureHome is gevestigd in Nederland en vanuit daar zijn bijna alle producten direct leverbaar. Dit is een groot pluspunt, want zo hoef je niet lang te wachten op je designitems. De producten van BePureHome zijn stoer en hebben een luxe design. De Hollandse nuchterheid komt terug in de producten en dat maakt BePureHome een zeer geliefd merk. Het Oxford bureau van BePureHome is een handig product met een prachtig en eenvoudig design. De industriële uitstraling van het bureau is kenmerkend voor het designlabel. De functionele details maken het bureau helemaal af.

BePureHome bureaus: voor de harde werkers onder ons

Een bureau moet niet te veel afleiden, want je wilt logischerwijs hard werken en op dat moment niet wegdromen. De bureaus van BePureHome begrijpen dit goed. Zo hebben zij bureaus ontworpen met stijlvolle en minimalistische designs. Het BePureHome Grooving bureau is een product waar overal aan is gedacht. Het tafelblad heeft een handig opbergvlak van een soft black bodem. Zo kun je hier al je spullen in opbergen. Bovendien heeft het bureau een gleuf waar je foto’s, tijdschriften en boeken in kwijt kunt. Dit is heel handig en bovendien superleuk om te zien. Verder is het design vrij neutraal en eenvoudig. Zo kun je ongestoord aan het werk en tijdens een korte pauze genieten van alle details. Welke foto’s ga je als eerst op het bureau zetten?

BePureHome bureaus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij alle BePureHome bureaus kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.