Naar boven

Vind een stylist en maak gebruik van een Flinders styling pakket

Flinders maakt stylingadvies voor iedereen bereikbaar. Dus ook voor jou! Bekijk de verschillende profielen en kies een stylist die je het meest aanspreekt. En het mooie is: je bepaalt zelf hoeveel stylingadvies je wilt met één van onze vier stylingpakketten. Al vanaf €75!

Styling
BasisPakket

Interieuradvies in
het Flinders café (1 uur)

van €100,- 75,-

Styling BasisPakket

Je loopt tegen een (relatief) klein probleem aan waar je niet helemaal uit komt. Over de rest van je interieur ben je verder wel tevreden.

Wat krijg je?

De CRISP stylist geeft 1 uur advies in het Flinders café op basis van door jouw meegebrachte foto's, tekeningen en informatie. Dit advies bestaat uit een schets, tips en ideeën en verkoopadressen. Het advies duurt een uur en kost €75.

Vind je het lastig om een keuze te maken? Neem dan even contact op met onze klantenservice. De pakketten kunnen we dan met je doornemen.

Bekijk ook de andere drie pakketten! Het ExtraPakket, ProfPakket & VipPakket.Logo Crisp - Flinders - Design voor ieder interieur

Betrouwbaar interieuradviesLogo Crisp - Flinders - Design voor ieder interieur

Flinders werkt samen met stylisten die zijn aangesloten bij CRISP, een beroepsvereniging voor interieurstylisten. De stylisten laten je zien hoe jouw woon- of slaapkamer het beste tot zijn recht komt en geven je een nieuwe kijk op je interieur. Ze kunnen je helpen met vragen die je hebt bij de inrichting van je huis. Binnen jouw budget ontvang je concrete suggesties voor je interieur. Op Flinders.nl kun je kiezen uit vier stylingpakketten.