Audo Copenhagen NNDW

Het prachtige servies uit de Audo Copenhagen NNDW collectie zorgt ervoor dat jouw dagen gevuld zijn met kleine geluksmomentjes! Of het nou gaat om je kop koffie in de ochtend of een kop thee voordat je naar bed gaat, met dit servies ziet alles er een stuk mooier uit. De letters ‘NNDW’ staan voor New Norm Dinnerware, een term die aangeeft dat deze serviesset voor een nieuwe norm staat. En wat voor een! De stukken zijn met de hand gemaakt van geglazuurd keramiek, wat voor een tijdloze en tegelijkertijd erg opvallende uitstraling zorgt. Kijk maar eens naar de New Norm Dinnerware mok. Door het keramiek knalt de rode kleur van de mokken extra en zullen deze mokken prachtig staan op een bijzettafeltje. Wat je ook drinkt of serveert, met dit servies smaakt alles een stuk lekkerder.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Audo Copenhagen NNDW bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elk product uit de Audo Copenhagen NNDW collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.