Audo Copenhagen Ignus

Houd je van sfeer, maar houd je niet van vuur in huis? Dan zijn de Audo Copenhagen Ignus accessoires perfect voor jou! Deze zogenaamde ‘Flameless Candles’ geven de sfeer en uitstraling van kaarsen, maar gebruiken geen vuur. Dit is niet alleen ideaal voor de sfeer in huis, maar ook voor het milieu. Audo Copenhagen heeft duurzaamheid namelijk hoog in het vaandel staan, zo bewijzen ook de Ignus accessoires. Met een Ignus Flameless Candle kun je namelijk voor eeuwig doen. Het is dus eigenlijk een kaars die nooit opbrandt! Ideaal dus, als je het ons vraagt. Kijk maar eens naar de Ignus Flameless Candle kaars H35. Deze ‘kaars’ is lekker hoog en heeft dus de uitstraling van een dinerkaars, maar gaat een stuk langer mee en oogt een hele hoop moderner. Perfect voor een interieur van nu dus, de Ignus kaarsen.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Audo Copenhagen Ignus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elk product uit de Audo Copenhagen Ignus collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.