Audo Copenhagen Cast

De Audo Copenhagen Cast lampen zijn verschillend, maar toch is het duidelijk dat deze lampen toebehoren tot dezelfde serie. De Audo Copenhagen Cast collectie bestaat uit hanglampen en wandlampen. Zoals de Cast 2 hanglamp, die mooi is op zichzelf, maar ook goed te combineren valt met een van de andere lampen uit de serie. De lampen hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal gemaakt zijn van gegoten aluminium met een zwarte kleur.

Maak kennis met Audo Copenhagen

De designmerken MENU en by Lassen hebben hun krachten gebundeld en gaan met het bestaande productassortiment verder onder de nieuwe merknaam Audo Copenhagen. Een collectie vol meubels, lampen en accessoires met een Deens karakter waar je U tegen zegt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Audo Copenhagen

De ontwerpers van het Deense Audo Copenhagen hebben een obsessie voor het bedenken van slimme oplossingen voor in het moderne leven. Ze willen de wereld beter, minder ingewikkeld en mooier maken. Vanaf de start zijn dit altijd al uitingen van hen geweest. Maar het draait om meer bij Audo Copenhagen. De producten moeten namelijk ook qua uiterlijk kwalitatief hoog zijn. Het maakt dan ook niet uit wat voor een soort product het is, overal zal de kwaliteit, het uiterlijk en de omgang topdesign zijn. Audo Copenhagen werkt samen met de meest creatieve ontwerpers die super gemotiveerd zijn. Dit zijn niet alleen Deense ontwerpers, ze komen namelijk van over de hele wereld. Zo zal Audo Copenhagen de hele wereld bereiken met haar designproducten. De unieke collecties met accessoires, vazen, keukengerei, lampen en karaffen worden over de hele wereld verkocht en voor altijd gekoesterd.

Een stijlvolle Audo Copenhagen Cast hanglamp

Doordat de Audo Copenhagen Cast collectie verschillende lampen bevat, is er eigenlijk altijd wel een lamp te vinden die jou aanspreekt. Zo is de Cast 1 hanglamp met zijn rechte lijnen en kegelvormige design perfect voor als je op zoek bent naar een moderne en strakke hanglamp. De rondere Cast 2 hanglamp is echter weer ideaal voor als jouw voorkeur uitgaat naar een wat zachter design. Als je niet weet welke lamp je moet kiezen of als je ze gewoon allemaal heel mooi vindt, hebben we goed nieuws: de Cast lampen kunnen ook heel goed opgehangen worden in een cluster. Door de lampen in een cluster op te hangen, worden de verschillende vormen extra benadrukt en ontstaat er een mooi contrast dat een interessant detail toevoegt aan het interieur.

Audo Copenhagen Cast bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Audo Copenhagen. Dat betekent dat wij elk product uit de Audo Copenhagen Cast collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.