Naar boven

Actie: -20% op alles van Artemide

Je ontvangt t/m 29 november 20% korting op alle producten van Artemide.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Artemide designverlichting

Artemide is het toppunt van Italiaans design. Hun prachtige verlichting is tijdloos en modern tegelijkertijd. De designs van dit merk trekken zich niets aan van trends of rages, en zijn op die manier geschikt om generaties lang mee te gaan. Artemide investeert veel in duurzaamheid en maakt veel gebruik van LED-verlichting, zo ook voor de Artemide Fiamma collectie. Bovendien heeft elke Artemide collectie zijn eigen karakteristieke uiterlijk. De Artemide Aqua Cil serie is bijvoorbeeld geïnspireerd op stromend water, de Artemide Logico collectie heeft wel wat weg van luchtige wolken en de Artemide Fiamma collectie doet je denken aan vuur en vlam.

Knap staaltje Artemide Fiamma

De Fiamma 18 plafondlamp LED van Artemide is in 2015 ontworpen door Wilmotte & Industries. Dit Franse architectenbureau met bijna 200 medewerkers is thuis in architectuur, binnenhuisarchitectuur, stadsplanning, museologie en design, van de grootste tot de kleinste schaal. Als zo’n gerenommeerd bedrijf een lamp ontwerpt, dan weet je dat je goud in handen hebt. Net als de andere lampen uit de Artemide Fiamma serie is deze lamp eigenlijk onderdeel van een serie voor hotelverlichting. Maar dat neemt niet weg dat de lamp thuis minstens zo mooi staat!

Van het kastje naar de muur

Zie jij een Artemide Fiamma lamp liever op zijn (beide) benen staan, dan is de Fiamma vloerlamp LED meer iets voor jou. Deze prachtige staande lamp heeft een cilinder van geanodiseerd aluminium, die je met zijn vormen doet denken aan een brandende vlam. De totale hoogte van deze lamp uit de Artemide Fiamma serie is 134,4 centimeter. Tip: combineer de vloerlamp met de Fiamma tafellamp LED uit dezelfde serie van Artemide. Deze is minstens zo mooi maar een maatje kleiner, en dus ideaal voor op de salontafel, het dressoir of een nachtkastje.

Artemide Fiamma bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Artemide Fiamma collectie. Dat betekent dat wij elke Artemide Fiamma lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Artemide Fiamma lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Artemide Fiamma lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.