Naar boven

Over Arper

Het designmerk Arper werd eind jaren 80 opgericht door Luigi Feltrin. Hij was voorheen producent en verkoper van hoge kwaliteit lederen stoelen. Zijn jarenlange ervaring zorgde ervoor dat Arper bijna direct na de oprichting een groot succes werd. Om de vraag te kunnen vervullen en tegelijkertijd een nieuwe markt te betreden, werd de collectie snel uitgebreid met materialen als aluminium en polypropyleen. Dankzij het gebruik van hoge kwaliteit materialen en mooie afwerkingen werden er tussen 1998 en 2002 zes collecties gelanceerd die vandaag de dag nog steeds verkrijgbaar zijn en in ieder interieur passen. Het designmerk voelt zich in iedere eetkamer, bibliotheek, kantine en wachtruimte thuis.

Alle tafels van Arper in verschillende formaten

Door de eenvoudige, terughoudende vormgeving zijn de tafels van Arper makkelijk te combineren. Neem bijvoorbeeld de Arper Dizzie tafel H74 oval 108x90. Het tafelblad en het onderstel laten een interessant spel van vorm en verhouding zien. Een eenvoudig ontwerp met een verrassend silhouet. De tafel is strak en minimalistisch en staat daardoor goed in zowel een wachtkamer of kantoor als in je eigen woonkamer. Het onderstel is gemaakt van staal en het tafelblad van wit laminaat. De Dizzie tafel is ook verkrijgbaar in een vierkante uitvoering. De vierkante uitvoering heeft een lengte en breedte van 80 centimeter. Toch op zoek naar een grotere tafel? Dan is de Arper Eolo tafel H74 oval 160x100 iets voor jou. De tafel heeft een lengte van 160 centimeter en een breedte van 100 centimeter. Perfect om met meerdere personen aan te zitten.

Arper tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arper. Dat betekent dat wij alle Arper tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Arper