Arper fauteuils

Een Arper fauteuil is de comfortabele versie van een functionele, zakelijke stoel. Techniek, kosten, materiaal en duurzaamheid staan centraal in het ontwerp van iedere Arper fauteuil. En dat zie je dan ook allemaal terug! Wij zijn bijvoorbeeld groot fan van de Catifa 60 Lounge Low fauteuil. Deze Arper fauteuil herken je direct aan zijn iconische zitting die ietwat achterover helt. Daardoor kun je heerlijk loungen in deze strak vormgegeven fauteuil van Arper. Dit model is leverbaar in talloze varianten, waarbij je bijvoorbeeld kunt kiezen uit verschillende hoogtes, kleuren en onderstel. Bovendien kun je ook een bijpassende voetenbank voor je Arper fauteuil aanschaffen. Relaxter wordt het niet!

Sorteren op
Toon als:

1-2 van 2 producten

Het succes van Arper

Designmerk Arper werd eind jaren 80 opgericht door de Italiaanse Luigi Feltrin, voormalig producent en verkoper van lederen stoelen van hoge kwaliteit. Zijn jarenlange ervaring op dit gebied zorgde ervoor dat Arper vrijwel direct na de oprichting een enorm succes werd. De collectie werd al snel uitgebreid met andere materialen zoals aluminium, staal en polypropyleen. Op die manier kon het merk inspelen op de vraag en tegelijkertijd een nieuwe markt aanboren. Het gebruik van verschillende materialen zien we nog steeds terug in alle ontwerpen, zoals de fauteuils van Arper. Dankzij Arpers samenwerking met de geliefde ontwerper Alberto Lievore kwamen er tussen 1998 en 2002 zes grote collecties op de markt. De strakke lijnen en het gebruik van een ongekend aantal materialen en afwerkingen zorgen ervoor dat Arper fauteuils vandaag de dag nog steeds in ieder interieur passen.

De Catifa onder de Arper fauteuils

Voor een extra dosis comfort zit je goed met de collectie Arper fauteuils. Je bent namelijk verzekerd van een stoel met ruime afmetingen en een perfecte zit als je kiest voor de Catifa 60 Lounge High fauteuil. Net als zijn broertje met de lage rugleuning heeft deze fauteuil van Arper alles in huis om heerlijk in te kunnen vertoeven. Bovendien heb je de keuze uit een vierster-onderstel of sledeonderstel en uit twee verschillende hoogtes. Ook is er de optie om een terugdraai- of kantelmechanisme te installeren. Dankzij moderne technologieën bewegen de Arper fauteuils als het ware met je lichaam mee en verlichten zo de druk op de onderrug. Dus sluit je ogen en geef je over aan het zitcomfort van de Arper fauteuil!

Arper fauteuil bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arper. Dat betekent dat wij iedere Arper fauetuil kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Arper fauteuil en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de Arper fauteuil, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven