Naar boven
Sorteren op

1-3 van 3 producten

Het succes van Arper

Designmerk Arper werd eind jaren 80 opgericht door de Italiaanse Luigi Feltrin, voormalig producent en verkoper van lederen stoelen van hoge kwaliteit. Zijn jarenlange ervaring op dit gebied zorgde ervoor dat Arper vrijwel direct na de oprichting een enorm succes werd. De collectie werd al snel uitgebreid met andere materialen zoals aluminium, staal en polypropyleen. Op die manier kon het merk inspelen op de vraag en tegelijkertijd een nieuwe markt aanboren. Het gebruik van verschillende materialen zien we nog steeds terug in alle ontwerpen, zoals de tafels van Arper. Dankzij Arpers samenwerking met de geliefde ontwerper Alberto Lievore kwamen er tussen 1998 en 2002 zes grote collecties op de markt. De strakke lijnen en het gebruik van een ongekend aantal materialen en afwerkingen zorgen ervoor dat Arper Dizzie tafels vandaag de dag nog steeds in ieder interieur passen.

De ovale Arper Dizzie tafels

Ben je op zoek naar ovale tafels? Dan heb je in deze collectie de keuze uit de Arper Dizzie H74 oval 108x90 en de Arper Dizzie H74 oval 182x100. Het is maar net hoeveel ruimte je (over) hebt voor een ovale tafel. Deze tafels zijn strak en minimalistisch waardoor ze prima van pas komen in openbare gelegenheden als de wachtkamer of een restaurant. De Dizzie tafels doen gelukkig niet moeilijk waardoor je ze ook een mooi plekje kan geven in je huis. Let er wel op dat je zo’n tafel uit deze collectie niet buiten neerzet. Daar houdt hij niet zo van… Voor welke tafel je ook kiest, het is in elk geval zeker dat je comfortabel zit aan zo’n tafel mits je de juiste stoelen hebt.

Arper Dizzie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arper. Dat betekent dat wij iedere Arper Dizzie tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Dizzie tafel van Arper en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Arper Dizzie tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Arper
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad