Ferm Living Aristo Katt schilderij
Binnen 1 week
 
€ 34
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Aristo Katt schilderij

Omschrijving

Het Ferm Living Aristo Katt schilderij is ontworpen door Darling Clementine.

Dit hippe Aristo Katt schilderij van Ferm Living fleurt elke kinderkamer op. Dit schilderijtje met een houten frame is ontworpen door Darling Clementine in Denemarken en eenvoudig op te hangen. Naast Aristo Katt zijn er nog drie schattige dierenvriendjes; Elle Elephant, Posey Panda en Mr. Frank Fox. De prints zijn klassiekers van het merk en op meer producten terug te vinden, zoals kussens en behang. Je kunt dus mixen en matchen naar lieve lust!

Het Aristo Katt schilderij van Ferm Living heeft een lijst van esdoornhout met een breedte van 25 centimeter en een hoogte van 25 centimeter. Er zit een garantie op van 1 jaar en het schilderij is alleen geschikt voor binnen.

Zoek je naast het Aristo Katt schilderij van Ferm Living een ander Schilderij van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Aristo Katt schilderij, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Esdoorn (hout)
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Merk Ferm Living
Productsoort Ferm Living schilderij, Ferm Living accessoires
Ontwerper Darling Clementine
Afmetingen (b) 25.00 x (h) 25.00 cm

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Aristo Katt schilderij
Ferm Living Aristo Katt schilderij
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven