Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Arco design

Arco is een geliefd Nederlands designlabel dat al meer dan 100 jaar prachtige design meubels maakt. Alle design stoelen, tafels en kasten, die zowel thuis als op het werk van pas komen, worden geproduceerd in Winterswijk. Door op een vakkundige en innovatieve wijze te werk te gaan, besteedt Arco aandacht aan zowel het uiterlijk van design meubels als de functionaliteit en duurzaamheid daarvan. En dat kun je ook weer terugzien in de Arco salontafel. Het bedrijf hecht grote waarde aan juiste materiaalkeuze en gebruikt steeds vaker lokale houtsoorten. Kortom, met veel liefde voor het meubel vak maakt Arco duurzame en technische hoogwaardige design meubels, waar Nederland trots op kan zijn. Iedere Arco salontafel is, met zijn unieke vormgeving, hier een uitstekend voorbeeld van!

Een Arco salontafel: prachtig gebruik van hout

Dat Arco gebruik maakt van de meest bijzondere soorten hout is iets waar je niet onderuit kan bij de Arco salontafel. Zo heb je bij de Arco Tre rechthoek salontafel de keuze uit massief eiken, lak of corian. Niet alleen qua houtsoorten is de keuze ontzettend reuze, ook wat betreft de afmetingen. Zo kun je gaan voor een kleine of grote uitvoering. En deze formaten zijn ook nog eens leuk om met elkaar te combineren. Laat de kleine tafel bijvoorbeeld leuk onder de grote vandaan piepen. Met een Arco salontafel haal je in ieder geval een prachtexemplaar in huis! En wie deinst daar nou voor terug?

Bijzondere simpelheid

Zet een Arco salontafel naast de bank of in de hal en je bent verzekerd van een mooi maar zeker ook een gezellig sfeertje. Ook op kantoor doet een salontafel van Arco zijn werk altijd goed. Wij worden alleen al enthousiast als we bijvoorbeeld naar de Arco Tre vierkante salontafel staren. Dit vierkante exemplaar houdt in ieder geval zijn poten bij elkaar. Deze salontafel heeft zijn speelse uiterlijk te danken aan zijn ontwerp. Het vierkante blad leunt op een rustgevende manier op drie scheef geplaatste poten. Hoe langer je ernaar kijkt, hoe leuker en mooier deze Arco salontafel eigenlijk wordt.

Arco salontafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco. Dat betekent dat wij elke Arco salontafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Arco salontafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Arco salontafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.