Arco Nomad

Om een mooie, comfortabele eethoek te creëren, speelt de eettafel natuurlijk een belangrijke rol. In de collectie vind je verschillende Arco Nomad tafels die jouw eethoek compleet maken. Of je nu in een grote of een kleine ruimte woont, de ontwerper van deze collectie heeft overal aan gedacht. De kleinste van het stel is de Arco Nomad tafel 190x95 met een lengte van 190 centimeter, een breedte van 95 centimeter en een hoogte van 75 centimeter. Deze tafel doet zijn naam eer aan. De poten draai je er namelijk eenvoudig onder vandaan waardoor je de tafel makkelijk een nieuwe bestemming kunt geven. Als een nomade trekt deze tafel graag een kamer verder. Vooral handig voor degenen die nog wel eens hun interieur in een nieuw jasje steken. Heb jij al een mooi plekje in gedachte? 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Arco designmeubels

Zoals gezegd is Arco een geliefd Nederlands designlabel dat al meer dan 100 jaar prachtige designmeubels maakt. Alle designstoelen, -tafels en -kasten, die zowel thuis als op het werk van pas komen, worden geproduceerd in Winterswijk. Door op een vakkundige en innovatieve wijze te werk te gaan, besteedt Arco aandacht aan zowel het uiterlijk van een designmeubel als de functionaliteit en duurzaamheid daarvan. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze en gebruikt ook steeds vaker lokale houtsoorten. Kortom, met veel liefde voor het meubelvak maakt Arco duurzame en technische hoogwaardige designmeubels, waar Nederland trots op mag zijn. De bijzondere Nomad producten van Arco zijn hier een uitstekend voorbeeld van!

Stijlvolle Arco Nomad tafels

Wie weet ben je toch op zoek naar een wat grotere tafel? Misschien is de Arco Nomad tafel 210x95 dan wat voor jou. Het gebruikte materiaal geeft deze tafel een natuurlijke, robuuste uitstraling. Hierdoor voelt deze tafel zich eigenlijk overal wel thuis en past zich aan de omgeving aan. Deze tafel is verkrijgbaar in eikenfineer. Je kunt hem een mooi plekje geven in de woonkamer, werkkamer of eetkamer. Zolang je hem in elk geval maar niet buiten neerzet. Ga je toch liever voor een grotere tafel? Dan kun je het best gaan voor de grootste van het stel: de Arco Nomad tafel 240x95. Laat het heerlijke diner maar komen met al je vrienden en familie. Aan deze tafel komt dat helemaal goed!

Arco Nomad bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco. Dat betekent dat wij alle Arco Nomad tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke meubels uit de Arco Nomad collectie en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de producten uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven