Arco Joy

De Arco Joy collectie wordt niet alleen vergezeld door prachtige tafels, maar je kunt ook voor een bureau gaan. Dat is het Arco Joy Zeta bureau. Heb je wel eens goed gekeken naar de vormgeving? Hij is geweldig! Misschien heb je wel niet zo’n zin in je werk, maar aan dit bureau is het een groot feest om te werken. Een grappig detail is dat dit bureau simpelweg tegen de muur aanleunt. Heb je geknoeid met koffie of thee? Geen enkel probleem, want deze tafel is makkelijk te onderhouden waardoor je vlekken eigenlijk zoveel mogelijk tegengaat. Wanneer je kiest voor dit bureau hoef je niet bang te zijn dat dit product geen comfort biedt. Het massieve hout voelt namelijk heerlijk aan. Benieuwd naar de andere prachtexemplaren uit deze collectie? Kijk dan snel verder! 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Arco designmeubels

Zoals gezegd is Arco een geliefd Nederlands designlabel dat al meer dan 100 jaar prachtige designmeubels maakt. Alle designstoelen, -tafels en -kasten, die zowel thuis als op het werk van pas komen, worden geproduceerd in Winterswijk. Door op een vakkundige en innovatieve wijze te werk te gaan, besteedt Arco aandacht aan zowel het uiterlijk van een designmeubel als de functionaliteit en duurzaamheid daarvan. Het bedrijf hecht grote waarde aan een juiste materiaalkeuze en gebruikt ook steeds vaker lokale houtsoorten. Kortom, met veel liefde voor het meubelvak maakt Arco duurzame en technische hoogwaardige designmeubels, waar Nederland trots op mag zijn. De bijzondere Joy tafels van Arco zijn hier een uitstekend voorbeeld van!

Arco Joy tafel naar jouw smaak

Of je nu gaat voor de Arco Joy Delta tafel 160x90, of de Arco Joy Delta tafel 210x95. Het zijn stuk voor stuk prachtige tafels die jouw interieur net dat beetje extra sfeer meegeven. Het grote verschil zit hem in de afmeting. Zo is er voor ieder wat wils en is er voor zowel de grote als de kleine huizen een geschikte tafel beschikbaar. Hij past in veel interieurs en voelt zich eigenlijk in zowel de woon- als werkomgeving thuis. Door de verschillende uitvoeringen in kleur kun je de tafel naar eigen wens instellen. De combinatie van eenvoud in vormgeving en hoge kwaliteit in materiaal maakt deze tafel tot een absolute aanwinst voor jouw interieur. Een blikvanger waar jouw gasten hun blik niet meer vanaf kunnen houden.

Arco Joy bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco. Dat betekent dat wij alle Arco Joy producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke tafels uit de Joy collectie van Arco en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de producten uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven