Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Arco designmeubelen

Al meer dan honderd jaar maakt Arco de mooiste designmeubelen. Niet alleen voor in huis, maar ook voor op je werk. Het Nederlandse designlabel produceert al zijn design stoelen, tafels, kasten en banken in Winterswijk. Duurzaamheid en functionaliteit staan centraal bij Arco. Daarnaast besteedt het designmerk ook veel aandacht aan het uiterlijk door vakkundig en innovatief te werk te gaan. Arco hecht veel waarde aan het kiezen van de juiste materialen. Bovendien maakt het designlabel steeds vaker gebruik van lokale houtsoorten. Kortom: Arco is met zijn duurzame en technisch hoogwaardige meubelen een merk waar Nederland trots op mag zijn.

Arco Café stoelen

Naast de in het oog springende groene Arco Café stoel, heeft deze speelse serie nog drie varianten. De Arco Café Chair stoel zwart is net als de groene versie een opvallende verschijning. Het donkere van de stoel is prachtig in combinatie met een lichte eettafel. Dit contrast laat de Arco Café stoel uitblinken. Naast een zwarte rughoes, kan je ook kiezen voor een gekleurde hoes. Op die manier maak je de stoel net iets specialer. Bij de Arco Café Chair stoel morado kan je dit contrast goed zien. Ook bij de Arco Café Chair stoel white wax heeft de stoel een andere kleur dan de rughoes. In dit geval gaat het om een witte stoel met een grijze hoes. Het contrast geeft deze Arco Café stoelen een warme look. Je kan ervoor kiezen om dezelfde Arco Café stoelen rond de eettafel te zetten, maar het is ook leuk om te variëren in kleuren van de stoelen en rughoezen. Doordat de stoelen wel allemaal dezelfde vorm hebben wordt de variatie niet rommelig maar juist een opvallend geheel. Nog een pluspunt, de Arco Café stoel is stapelbaar.

Arco Café bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Arco. Dat betekent dat wij alle Arco Café stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Arco Café stoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Arco Café stoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Arco
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad