Naar boven

ArchitectMade woondecoratie

Vrolijk elk interieur op met de woondecoratie van ArchitectMade. De collectie is niet alleen ontworpen door Deense designers, maar ook deels geïnspireerd op gebeurtenissen en verhalen die belangrijk zijn (geweest) voor Denemarken. Bijvoorbeeld de Duckling woondecoratie met de teakhouten eenden is gebaseerd op die keer dat een politieman het verkeer in de wijk Frederiksberg liet stoppen om een familie eenden veilig te laten oversteken. Houd je van sprookjes? Bekijk dan eens de Mermaid woondecoratie van ArchitectMade. Het sprookje ‘De kleine zeemeermin’ is geschreven door de Deen Hans Christian Andersen. In Kopenhagen is er zelfs een beeld te vinden van de zeemeermin. Het is dan ook bijna vanzelfsprekend dat deze decoratieve zeemeermin terug te vinden is in de collectie van ArchitectMade. 

Het verhaal van ArchitectMade

ArchitectMade is een Deens designmerk die tijdloosheid hoog in de normering heeft staan. Dit betekent dat ieder ontwerp van dit designlabel over twintig jaar nog steeds leuk is om naar te kijken, maar ook de ‘tand des tijds’ overleeft. De enige mogelijkheid om dit doel te bereiken is door strenge kwaliteitscontroles uit te voeren. Er gaat geen enkel product van ArchitectMade de deur uit zonder dat zij het hebben gecontroleerd op oneffenheden en imperfecties. Ook wordt al het materiaal met de hand geselecteerd om ervoor te zorgen dat ieder product gelijk aan elkaar is. Voldoet bijvoorbeeld een blokje hout niet aan de eisen? Dan is ArchitectMade spijkerhard en nemen ze dat product niet in de collectie. Op deze manier zorgt het merk voor producten die generaties lang ‘in’ blijven en generaties lang mee kunnen gaan.

Vrolijke woondecoratie van ArchitectMade: halfleeg of halfvol?

Architect Hans Bolling ontwierp twee personages die de dualiteit in ieder van ons weergeeft: ying versus yang. De twee ontworpen karakters verschillen dan ook van karakter. De Optimist woondecoratie van ArchitectMade is iemand die alles van de positieve kant beschouwt. Terwijl de woondecoratie met de naam ‘Pessimist’ juist alles van de negatieve kant bekijkt. De twee karakters samen symboliseren de balans en de realiteit van het leven. Beide personages hebben een hoogte van 13 centimeter en zijn gemaakt uit massief teakhout. Ook voor deze woondecoratie wordt elk stukje hout met de hand geselecteerd om de hoge kwaliteit van het merk te waarborgen.

ArchitectMade woondecoratie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van ArchitectMade. Dat betekent dat wij alle ArchitectMade woondecoratie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

ArchitectMade
Filters
Productsoort
Woondecoratie
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad