Naar boven

ArchitectMade dienbladen

Hapjes en drankjes serveren was nog nooit zo leuk als met de dienbladen van ArchitectMade. Het designmerk doorzoekt regelmatig archieven, tekeningen en musea en gaat op zoek naar ‘meesterwerken’. Deze meesterwerken zijn ontwerpen van belangrijke architecten die vele jaren geleden tijdens hun weg naar roem door ze zijn gemaakt. De ontwerpen zijn vervolgens door ArchitectMade omgetoverd in tijdloze iconische designproducten. Naast de flinke dosis creativiteit die het designmerk bezit, hebben zij tijdloosheid hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat elk ontwerp niet alleen over twintig jaar nog steeds leuk is om naar te kijken, maar ook de ‘tand des tijds’ doorkomt. Er is maar één manier waarop dit lukt, namelijk door een strenge kwaliteitscontrole uit te voeren.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Het Deense designmerk ArchitectMade

Van ArchitectMade tot de fabrikant, het productieproces is een verzameling van unieke experts uit Denemarken en de rest van de wereld. Elk product wordt zorgvuldig door vakmensen met de hand gemaakt. Om de hoogwaardige kwaliteit van de producten te kunnen waarborgen, voert het designmerk een aantal strenge kwaliteitscontroles uit. Elke imperfectie wordt namelijk afgewezen. ArchitectMade eist de hoogste precisie en werkt hard om ervoor te zorgen dat alleen de beste producten worden ontvangen. Zo wordt elk stuk hout in de producten met de hand geselecteerd. Ieder stukje hout dat niet voldoet aan de eisen wordt niet gebruikt voor de producten. Met deze manier van werken zorgt het merk voor producten die generaties lang ‘in’ blijven en generaties lang meegaan. 

Vrolijke dienbladen van ArchitectMade

De collectie dienbladen van ArchitectMade werd in 1956 ontworpen door Funn Juhl. Kenmerkend voor het ontwerp is het gebogen teakhouten frame en de nauwkeurige hoekverbindingen. De dienbladen zijn gemaakt zonder handvat waardoor iedereen hem gemakkelijk kan tillen, ongeacht de grootte van de handen. Van kind tot volwassene, het is een dienblad voor iedereen. De ontwerper van het blad heeft duidelijk zijn handtekening op het dienblad achtergelaten door in het ontwerp gebruik te maken van teakhout. Het hout is vervolgens gecombineerd met een felgekleurde, glanzende binnenkant van laminaat. Heb je vaak vrienden en familie over de vloer en wil je graag veel verschillende hapjes serveren? Dan is het ArchitectMade Turning Tray 3 dienblad iets voor jou. Het dienblad heeft namelijk een lengte van 51 centimeter en een breedte van 38 centimeter. Genoeg ruimte om je favoriete hapjes te serveren. Misschien iets te groot? Neem dan bijvoorbeeld het Turning Tray 2 dienblad.

ArchitectMade dienbladen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van ArchitectMade. Dat betekent dat wij alle ArchitectMade dienbladen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.