Naar boven

Het verhaal van ArchitectMade

ArchitectMade is een Deens designmerk die tijdloosheid hoog in de normering heeft staan. Dit betekent dat ieder ontwerp van dit designlabel over twintig jaar nog steeds leuk is om naar te kijken, maar ook de ‘tand des tijds’ overleeft. De enige mogelijkheid om dit doel te bereiken is door strenge kwaliteitscontroles uit te voeren. Er gaat geen enkel product van ArchitectMade de deur uit zonder dat zij het hebben gecontroleerd op oneffenheden en imperfecties. Ook wordt al het materiaal met de hand geselecteerd om ervoor te zorgen dat ieder product gelijk aan elkaar is. Voldoet bijvoorbeeld een blokje hout niet aan de eisen? Dan is ArchitectMade spijkerhard en nemen ze dat product niet in de collectie. Op deze manier zorgt het merk voor producten die generaties lang ‘in’ blijven en generaties lang mee kunnen gaan.

Prachtige ArchitectMade Discus

De naam van deze serie laat eigenlijk al direct zien wat voor vorm de vogels hebben, namelijk de vorm van een discus. De collectie ArchitectMade Discus bestaat uit fraaie collectors items die je een mooie plek kunt geven in bijvoorbeeld je woonkamer of eetkamer. Alle vogels uit deze collectie zijn gemaakt van dennenhout waar met de hand op is geschilderd. Zo zie je direct de kleurrijke veren die een fraai contrast vormen met het natuurlijke hout. De houten vogels zijn een ontwerp uit 1961 en ontworpen door de Deense ontwerper en architect Hans Bølling. Op de onderkant van elke vogel is zijn handtekening gegraveerd. We stellen je graag voor aan de twee grootste vogels: de Discus woondecoratie large grijs en Discus woondecoratie large rood. De Discus woondecoratie medium is de middelmaat uit deze serie. Welke vogel vind jij het mooist?

ArchitectMade woondecoratie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van ArchitectMade. Dat betekent dat wij alle ArchitectMade woondecoratie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

ArchitectMade
Filters
Subcategorie
Productsoort
Collectors Item Woondecoratie
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad