Interieuradvies

In de Flinders woonwinkel te Zaandam staat een team van professionele interieuradviseurs en ontwerpers voor je klaar. Zij adviseren je graag over de styling en inrichting van je woning. Tijdens het kennismakingsgesprek krijg je diverse suggesties die overeenkomen met je wensen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Sfeer- en kleurplan
  • Plattegrondtekening op schaal
  • Lichtontwerp
  • Productsuggesties

Wil je een afspraak maken voor interieuradvies? Neem dan contact met ons op via 020 - 30 30 630.  

Eerste gesprek

Een eerste adviesgesprek is bij Flinders altijd gratis en neemt ongeveer 45 minuten in beslag. Dit vrijblijvende gesprek vindt plaats in onze winkel in Zaandam waar we onze producten, stoffen en stalen daadwerkelijk kunnen laten zien. In het interieurgesprek maken we samen je woonwensen helder, stellen we een indelingsplan op en doen we bijpassende productsuggesties. Je kunt van tevoren een plattegrond naar ons e-mailen, zodat de interieuradviseur deze kan gebruiken tijdens het adviesgesprek.

Vervolg

Indien gewenst komen wij bij je thuis voor een vervolggesprek. Om je zo optimaal mogelijk te adviseren nemen we stalen en zichtmodellen mee. Zo maak je altijd de juiste keuzes en zorgen we er samen voor dat alles in tot in de puntjes klopt. Uiteraard kan dit gesprek ook in onze winkel in Zaandam plaatsvinden.