&tradition Tricolore SH1 vaas
Binnen 1 week
 
€ 405
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

&tradition Tricolore SH1 vaas

Omschrijving

De &tradition Tricolore SH1 vaas is ontworpen door Sebastian Herkner.

Bij de Tricolore SH1 vaas van &tradition draait het om drie dingen: kleur, echte materialen en werken met gepassioneerde ambachtslieden. En natuurlijk ook om de drie kleuren van de vaas. De Tricolore vaas bestaat namelijk uit twee gekleurde vazen die samen een derde kleur vormen als ze overlappen.

De Tricolore SH1 vaas van &tradition bestaat uit twee gekleurde vazen. De onderste vaas met een oranje vorm heeft een diameter van 17 centimeter en een hoogte van 9 centimeter. De binnenste vaas is oranje van kleur en heeft een diameter van 18 centimeter en een hoogte van 20 centimeter. Behalve de Tricolore SH1 vaas kun je ook kiezen voor de twee andere vazen uit de serie: de SH2 en de SH3.

Zoek je naast de Tricolore SH1 vaas van &tradition een andere vaas van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van &tradition. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Tricolore SH1 vaas, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Materiaal Glas (geblazen)
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Merk &tradition
Productsoort &tradition vazen
Ontwerper Sebastian Herkner
Bijlagen Productinformatie
Afmetingen (h) 21 x (Ø) 18 cm

Sfeerafbeeldingen

&tradition Tricolore SH1 vaas
&tradition Tricolore SH1 vaas
&tradition Tricolore SH1 vaas
&tradition Tricolore SH1 vaas
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven