Naar boven

&tradition Raft

De &tradition Raft collectie maakt je blij met tafels én (bar)krukken. De &tradition Raft tafel 200x90 is een tafel waar je gerust met het hele gezin aan kunt zitten. Deze stoere tafel staat schalks op zijn poten die in combinatie met de contrasterende oppervlakken eigenlijk direct je aandacht opeisen. De combinatie van de materialen hout en staal, maakt deze tafel tot een plaatje om naar te kijken. Oftewel hij gaat je nooit vervelen. Deze tafel kun je kopen in de kleuren wit, zwart en gerookt eiken. Overigens komt deze tafel niet alleen uitstekend tot zijn recht in de woonkamer, maar ook op je werkplek kun je deze tafel prima als bureau gebruiken. Eigenlijk past hij zich aan aan de ruimte waar je hem neerzet. Een mooie lamp erboven, een stel stoelen eromheen en wat accessoires erop en het plaatje is compleet. Zie je het al voor je?  

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van &tradition

Het Deense designlabel &tradition is een relatief jong label, opgericht in 2010. Zoals elk nieuw designmerk hechten de ontwerpers veel waarde aan modern design, maar ze putten ook graag uit de rijke designtraditie van de afgelopen eeuw. &tradition brengt bijvoorbeeld ontwerpen op de markt die voorheen niet beschikbaar waren voor het grote publiek. Een voorbeeld is de Mayor sofa, die al in 1939 werd ontworpen door Arne Jacobsen voor de Sölleråd City Hall. Dit merk denkt in elk geval met je mee. De designmeubels vind je in alle soorten en maten waardoor je je interieur vast en zeker kunt verblijden met een designproduct van formaat.

&tradition Raft krukken van formaat

De &tradition Raft kruk biedt niet alleen een extra zitplek, maar ook een mogelijkheid om je favoriete woonaccessoires te laten zien. Denk bijvoorbeeld aan een je favoriete vaas met je lievelingsbloemen erin. Eigenlijk kun je hem ook overal kwijt van je woonkamer tot aan je slaapkamer. Deze kruk of meerdere exemplaren hiervan kun je prima kwijt aan de Raft tafel. Als je in het bezit bent van een bar in je huis, dan komt de &Tradition Raft barkruk goed van pas. Door de extra verbinding in het onderstel weet je zeker dat je goed én stevig zit. Hij heeft een zithoogte van 72 centimeter. De combinatie van eikenhout en gepoedercoat staal maakt dit item tot een echte eyecatcher waar je avonden lang op kunt genieten (aan je bar).

&tradition Raft bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition. Dat betekent dat wij alle &tradition Raft lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke &tradition lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de &tradition Raft reeks, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.