&tradition Light Forest

Zie jij wel eens de bomen door het bos niet meer? Wie weet krijg je dat gevoel ook bij de &tradition Light Forest lampen uit deze collectie. Zoals je ziet bevat elke lamp meerdere lichtpunten, maar gelukkig wil hij het je er alleen maar makkelijker op maken. Door deze hoeveelheid lichtpunten ontstaat er meer licht en kun je eenvoudig je favoriete boek lezen of het nu donker of licht is buiten. Hij is zo flexibel dat je ook zelf in de hand hebt waar het licht naar toe schijnt. Kan jouw plafond nog wel een lamp gebruiken? Daar zorgt de &tradition Light Forest plafondlamp graag voor. Je kunt deze lamp op maar liefst vier verschillende manieren ophangen. De buizen van de lamp zijn gemaakt van aluminium terwijl de lampenkappen van koper zijn. Deze combinatie zorgt voor een schitterende plafondlamp die daarom ook wel een mooi plekje verdient in je huis. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van &tradition

Het Deense designlabel &tradition is een relatief jong label, opgericht in 2010. Zoals elk nieuw designmerk hechten de ontwerpers veel waarde aan modern design, maar ze putten ook graag uit de rijke designtraditie van de afgelopen eeuw. &tradition brengt bijvoorbeeld ontwerpen op de markt die voorheen niet beschikbaar waren voor het grote publiek. Een voorbeeld is de Mayor sofa, die al in 1939 werd ontworpen door Arne Jacobsen voor de Sölleråd City Hall. Dit merk denkt in elk geval met je mee. De designmeubels vind je in alle soorten en maten waardoor je je interieur vast en zeker kunt verblijden met een designproduct van formaat.

Flexibele &tradition Light Forest lampen

De &tradition Light Forest wandlamp kun je op twee verschillende manieren ophangen. Als een klimop verspreidt de lamp zich simpelweg over de muur. Gelukkig heb je bij deze lamp wel zelf in de hand waar het licht uiteindelijk naartoe schijnt. Wanneer je besluit om meerdere van deze wandlampen naast elkaar te hangen, creëer je een prachtige sfeervolle wand waar je het liefst de hele dag naar blijft kijken. De verbindingselementen van deze lampen zijn gemaakt van ABS en worden geproduceerd via een 3D-printer. Heb je niet genoeg licht van deze wandlamp? Dan kun je de lamp uitbreiden met andere lampen uit deze serie. Je kunt nog meer sfeer creëren door een lichtbron aan te schaffen die dimbaar is.

&tradition Light Forest bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition. Dat betekent dat wij alle &tradition Light Forest lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke &tradition lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de &tradition Light Forest reeks, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven