Naar boven

Actie: tot -25% op een selectie producten van &Tradition

  • Je profiteert nu van 20% korting op (bijna) alle FlowerPot lampen en Lato bijzettafels van &Tradition
  • Bij aankoop van de Little Petra fauteuil met poef van &Tradition krijg je nu de poef cadeau
  • Bij aankoop van vier Rely stoelen van &Tradition ontvang je nu het vierde exemplaar gratis

Over &tradition

Bij &tradition worden bruggen geslagen. Bruggen tussen kunst en vakmanschap. Tussen functie en schitterend design. Tussen traditie en vernieuwing. Tussen gevestigde designers en nieuw talent. Dit doen ze allemaal geheel volgens de traditie van het Scandinavische design. Zo zijn de fauteuils van &tradition enerzijds een eerbetoon aan de avant-garde van vroeger, maar herbergen ze ook vaak een frisse blik of een hedendaagse twist. Alle meubels worden geproduceerd met respect voor de natuur. Zo ambieert &tradition tijdloze, verbindende en kwalitatief hoogwaardige meubelstukken te maken die het resultaat zijn van het samenbrengen van de beste aspecten van verschillende werelden.

&tradition Isole voor iedereen

Hoewel de Isole fauteuil er met haar twee eilandjes al prachtig bijstaat, doen Nendo en Nichetto er met de Isole bank 3-zits met leuning nog een schepje bovenop. Deze bank is gemaakt van dezelfde bouwstenen als de Isole fauteuil, maar biedt nu plaats aan maar liefst drie man. Wel een klein verschil: je vindt nu namelijk ook de bouwstenen voor de armleuningen. Door de armleuningen zit hij extra comfortabel als je op de hoek zit en los daarvan zijn deze op een fraaie manier vormgegeven. Om de collectie af te maken, is er ook een bank met een geïntegreerd bijzettafeltje beschikbaar. De Isole bank 2-zits met bijzettafel is daarbij, net zoals alle andere stukken uit de &tradition Isole collectie, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Welk Isole meubelstuk is jouw favoriet?

&tradition Isole bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition. Dat betekent dat wij alle producten uit de &tradition Isole collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.