Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van &tradition

Het Deense designlabel &tradition is een relatief jong label, opgericht in 2010. Zoals elk nieuw designmerk hechten de ontwerpers veel waarde aan modern design, maar ze putten ook graag uit de rijke designtraditie van de afgelopen eeuw. &tradition brengt bijvoorbeeld ontwerpen op de markt die voorheen niet beschikbaar waren voor het grote publiek. Een voorbeeld is de Mayor sofa, die al in 1939 werd ontworpen door Arne Jacobsen voor de Sölleråd City Hall. Ook de &tradition Hoof salontafels leggen door het materiaalgebruik een link naar klassieke ontwerpen. Denk aan de afgeronde poten van eikenhout. Prachtige items voor wie het beste uit elke designperiode wilt halen.

Elegante &tradition Hoof salontafels

Met de &tradition Hoof salontafel 90 til je je interieur direct naar een hoger niveau. Hij is 50 centimeter hoog en heeft een diameter van 90 centimeter. Het voordeel is dat je deze tafel in drie verschillende varianten kunt kopen: eiken, smoke en zwart. Zo zit er vast een item bij die past bij je interieur. Door het enigszins simplistische design, komt deze salontafel eigenlijk in elke ruimte wel op zijn pootjes terecht. Een bosje bloemen, een paar mooie theelichthouders en een dienblad kun je prima kwijt op deze salontafel. Heb jij al een plekje in gedachte waar je deze salontafel neer kunt zetten? Zo’n tafel komt uiteraard ook goed van pas als er een feestje op de planning staat. Zo kun je eenvoudig alle hapjes en drankjes hierop zetten.

&tradition Hoof bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &tradition. Dat betekent dat wij alle &tradition Hoof salontafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke &tradition salontafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de &tradition Hoof reeks, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.