Kartell Ami Ami stoel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Ami Ami stoel

  Omschrijving

  De Kartell Ami Ami stoel is ontworpen door Tokujin Yoshioka.

  Designer Tokujin Yoshioka laat je op zijn Ami Ami chair zitten op traditioneel vlechtwerk. Sterk genoeg om op te staan. Want deze stoel is zoals we gewend zijn van Kartell gemaakt van kunststof. Met deze stoel haal je een combinatie van modern en klassiek in huis. Ook geschikt voor in de tuin.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  Ami Ami - de naam betekent letterlijk "vlechten" in het Japans - is een stoel die geïnspireerd is op de schering en inslagstructuur van een stof. Designer Tokujin Yoshioka wil hiermee een van de typische stijlkenmerken van zijn cultuur weergeven, het vlechtwerk. De eenvoudige en rechte lijnen staan in contrast met het rijke vlechtwerk op het binnen- en buitenoppervlak, vervaardigd door een complexe industriële techniek die het motief reproduceert met één enkele vorm.

  Ami Ami combineert de Oosterse cultuur met het gebruik van vernieuwende materialen zoals polycarbonaat. Er zijn twee transparante versies - kristal en fumé - en drie ondoorzichtige versies - wit, rood en zwart.

  Zoek je naast de Ami Ami stoel van Kartell een andere Stoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Ami Ami stoel, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Stapelbaar tot 4 stoelen
  Materiaal PC (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Merk Kartell
  Productsoort Kartell stoelen, Kartell Tuinstoelen
  Bijlagen Productinformatie
  Ontwerper Tokujin Yoshioka
  Herkomst Italië
  Opmerking De stoel is tot vier stuks stapelbaar. Deze producten zijn vanaf 2 stuks leverbaar bij Flinders. Het bestellen van een kleiner aantal is helaas niet mogelijk.

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Ami Ami stoel
  Kartell Ami Ami stoel

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven