Helaas! Dit merk is niet meer verkrijgbaar bij Flinders. Gelukkig hebben we een heleboel andere merken in de collectie die je misschien interesseren. Bovendien bezorgen wij gratis in Nederland en België. Plaats dus snel je bestelling en geniet van de mooiste designmeubels.

AlessiLux design LED lampen

AlessiLux heeft een complete collectie design lampen. Zo zijn er diverse tafellampen. Allereerst zijn er tafellampen met snoer, zoals de AlessiLux Luminaire Desk White met Abatjour Gold lamp. Sinds 2012 is er een portable tafellamp collectie. De UFO tafellampen zijn er in vier kleuren; UFO oranje, UFO blauw, UFO groen en UFO roze. Daarnaast zijn er AlessiLux wandlampen, zoals de DR Wall White met Flame White lamp en Hanglampen, zoals de DR Ceiling White met Flame silver lamp.

AlessiLux biedt je ook de mogelijkheid losse lampen te kopen. Erg leuk zijn de Vienna LED lampen, zoals de Vienna White/Silver. Alles bij elkaar is de Alessi lampencollectie een unieke en waardevolle toevoeging aan het arsenaal van design verlichting. Welke AlessiLux lamp is jouw favoriet?

Flinders is officieel AlessiLux dealer

Flinders is officieel dealer van AlessiLux. We kunnen alle LED lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke AlessiLux LED lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naar boven