Alessi Tea Rex fluitketel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Alessi Tea Rex fluitketel

  Omschrijving

  De Alessi Tea Rex fluitketel is ontworpen door Michael Graves.

  Om het 30-jarig bestaan van de iconische fluitketel met het vogeltje als fluit te vieren, heeft de ontwerper Michael Graves de Tea Rex fluitketel van Alessi ontworpen. Dit keer niet met een vogeltje, maar een draak als fluit. De keuze voor dit mythologische reptiel werd gemaakt als referentie naar de Chinese cultuur, waar natuurlijk heel veel thee wordt gedronken maar waar bovendien de draak kracht en geluk symboliseert.

  De Tea Rex fluitketel van Alessi is gemaakt van spiegelend roestvrij staal. Dit product is verkrijgbaar in 2 kleurstellingen: een zwart handvat met een fluit van kunststof met een koper metallic finish, of een lichtblauw handvat met een lichtgroene fluit. Het handvat en de fluit zijn van kunststof. De ketel heeft een breedte van 22 centimeter, een lengte van 25,5 centimeter en een hoogte van 22,5 centimeter. De ketel is geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie.

  Zoek je naast de Tea Rex fluitketel van Alessi een andere Fluitketel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Alessi. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Tea Rex fluitketel, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Specificaties

  Afmetingen (h) 22.50 x (Ø) 22.00 cm
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Koper, Roestvrijstaal
  Garantie Ja
  Merk Alessi
  Productsoort Alessi fluitketels
  Ontwerper Michael Graves
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Alessi Tea Rex fluitketel
  Alessi Tea Rex fluitketel
  Alessi Tea Rex fluitketel
  Alessi Tea Rex fluitketel

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven