Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Alessi

Alessi is een Italiaans bedrijf dat is opgericht in 1921. De oprichter Giovanni Alessi begon met het ontwerpen van de mooiste designproducten. In 1980 is Alessi overgenomen door Alberto Alessi en sindsdien behoort het designmerk tot de top. Van fruitschalen tot klokken en van lampen tot wijnrekken. Het assortiment van Alessi is zeer divers. Giovanni was ervan overtuigd dat huishoudelijke producten niet een standaarddesign hoeven te hebben. Ook huishoudelijke producten mogen een lust voor het oog zijn. De producten van Alessi vallen daarom op en hebben stuk voor stuk een prachtig design. Zo ook het Alessi Ribbon wijnrek. Het mysterieuze design tilt de wijnflessen als het ware van de grond. Het uniek en expressieve design laat iedereen vol verbazing achter.

Opvallende Alessi wijnrekken

Goede flessen wijn verdienen een plek waar ze vereerd worden. De wijnrekken van Alessi geven de flessen de beste plek die ze maar kunnen wensen. Het Alessi Noè wijnrek is een wijnrek van hoog niveau. Het wijnrek is geschikt voor een vinoloog, expert of gewoon een grote liefhebber van een glas wijn. De flessen liggen in dit wijnrek horizontaal. Het is niet alleen voor het design op deze manier ontworpen, het ontwerp heeft namelijk daadwerkelijk een functie. Als de flessen horizontaal liggen, blijft de kurk vochtig waardoor de wijn langer goed blijft. De breedte en hoogte van het wijnrek zijn aanpasbaar naar je voorkeuren. Dit model wijnrek is verkrijgbaar in twee variaties: een witte en een zwarte uitvoering. Welk wijnrek van Alessi heeft jouw voorkeur?

Alessi wijnrekken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij alle Alessi wijnrekken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.