Alessi wijnkoelers

Géén enkel feestje is compleet zonder een van de Alessi wijnkoelers. De zomertijd is aangebroken en er staan weer heel wat gezellige tuinfeestje op de planning. De eerstvolgende mag jij organiseren en je wilt er een onvergetelijk feest van maken. De muziek en catering heb je al geregeld en je bent nu bezig met de aankleding van het feest. Luxe, maar toch met een knipoog is het thema die je in gedachte hebt. Hangtafels, sfeerverlichting en mooi glaswerk staan al op je lijstje. Maar wat kun je nu nog extra toevoegen om je feestje anders te laten zijn dan al die andere tuinfeestjes? Heb je al eens gedacht aan leuke wijnkoelers? Alessi heeft een geweldig aanbod wijnkoelers die jouw tuinfeest zeker weten op z’n kop gaat zetten. Met de Alessi Circus wijnkoeler zit je zeker weten goed.

Sorteren op
Toon als:

1-4 van 4 producten

Alessi: een lust voor het oog

Alessi is een Italiaans designmerk en bestaat al sinds 1921. Alessi is opgericht door Giovanni Alessi en is gespecialiseerd in het ontwerpen van huishoudproducten. Hij vindt dat deze producten een lust voor het oog mogen zijn. De collectie is erg veelzijdig en bestaat onder andere uit waterkokers, peper- en zoutmolens, dienbladen en kookwekkers. Alessi is uitgegroeid tot een wereldberoemd merk die niet meer weg te denken is uit de designbranche. Vanaf 1980 is het bedrijf gaan samenwerken met diverse grote designmerken. Dit was een goede zet. Het heeft er namelijk voor gezorgd dat Alessi nu wereldwijd bekend is. De hedendaagse collectie bestaat uit drie verschillende lijnen zodat de producten voor iedereen toegankelijk zijn. Een goed voorbeeld is het Circus thema van Alessi. Een collectie die bestaat uit producten in verschillende prijsklassen en voorzien is van basis tot experimentele ontwerpen.

Je eigen circus met Alessi en haar wijnkoelers

Ben jij net zoals de designers van Alessi gefascineerd door het circus? Dan weet ik zeker dat wij jou blij kunnen maken met de fantastische, maar bovenal grappige wijnkoelers van Alessi. Je raadt het vast al. De wijnkoelers zijn geïnspireerd op het circus. De rood met witte kleuren in combinatie met gouden details geven deze wijnkoelers het ultieme circuseffect. Naast de leuke uitstraling is een wijnkoeler super praktisch en houdt deze jouw wijntje op die warme zomerse avond lekker koel. De Alessi Circus dubbelwandige wijnkoeler houdt jouw wijn niet alleen koel, maar houdt hem ook op de juiste temperatuur. Houd je minder van het circusthema? Dan is de Alessi Bolly wijnkoeler echt iets voor jou. Deze wijnkoeler is in samenwerking met het beroemde Franse champagnehuis Bollinger van Ay gemaakt om jouw wijntje nog lekkerder te laten smaken.

Alessi wijnkoelers bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij alle Alessi wijnkoelers kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Alessi wijnkoelers gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven