Naar boven

Alessi Pulcina

Liefhebbers van espresso opgelet. De zoektocht naar de perfecte espresso kun je hierbij eindigen. De Allessi Pulcina is het antwoord op je vraag. En hoe kan het ook anders dan dat het antwoord uit hét koffieland Italië komt. Alessi heeft samen met Illy Coffee met volledige toewijding onderzoek gedaan naar het ontwerp en de functionaliteit van de espressomaker. De expertise van beide partijen kwam zo prefect samen. Het resultaat: een prachtige percolator die een overheerlijke espresso kan maken. Bij de Pulcina koffiemaker 15cl stopt het proces precies voordat de koffie een bittere nasmaak krijgt. Zo kun jij voortaan elke ochtend genieten van je koffie met precies de juiste geur en smaak. Dat noemen we nog eens een goed begin van de dag.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Dromen met Alessi

Alessi is een Italiaans merk dat al in 1921 is opgericht. Tegenwoordig is het een van de koplopers van de Italiaanse designfabrikanten. Alessi is gespecialiseerd in huishoudartikelen. Potten, pannen, servies, bestek en nog veel meer. Ze maken het allemaal voor je en zorgen ervoor dat het van hoge kwaliteit is en dat het er erg fraai uitziet. Met de wensen van het algehele publiek in gedachten produceren ze massaproductie met designkwaliteiten. Daarbij vertrouwen ze op hun tradities die ze aanvullen met de moderne ontwikkelingen. Het merk wordt wel eens omschreven als droomfabriek, omdat ze met hun producten dromen uit laten komen. Bij de Pulcina serie is dit zeker het geval. De droom van het perfecte kopje koffie is er een die bij vele mensen leeft. Laat Alessi ook die van jou uitkomen?

Alessi Pulcina voor koffieliefhebbers

De vorm van de binnenkant van deze koffiemaker staat volledig in dienst van het perfecte kopje koffie. Elk detail draagt bij aan het proces van het water dat kookt en zich vermengt met de koffie. Maar het is niet voor niets een ontwerp van Alessi dus het oog wil ook wat. Ontwerper Michele de Lucchi zorgde ervoor dat de buitenkant hem helemaal tot een prachtexemplaar maakt. De vorm lijkt opgebouwd uit allemaal lagen van verschillende breedtes. Het heeft zo wat pixelachtigs, totaal anders dan je gewend bent van een percolator. Snak je ook op je werk naar een espresso van kwaliteit? Neem dan de grootste versie: de Pulcina koffiemaker 30cl. Hier gaan wel zes kopjes uit, genoeg om jou en je collega’s een boost te geven voor de rest van de dag.

Alessi Pulcina bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij alle producten uit de Alessi Pulcina serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.