Naar boven

Alessi lampen

Alessi lampen zijn een lust voor het oog. De verrassende en vrolijke designs toveren steeds weer een glimlach op je gezicht. De Alessi lampen zijn te verkrijgen in verschillende stijlen, vormen en kleuren. Daarom zit er zeker wat bij voor ieder interieur. Van een kleurrijke eclectische woonkamer tot een strakke moderne slaapkamer. Dat Alessi lampen zo verschillend zijn komt door de diversiteit aan designers. De Alessi I Love Animals tafellamp LED bijvoorbeeld. Het ontwerp van Pier Paolo Pitacco is een echte blikvanger. En behalve een fleurige lamp is het ook een leuk object om te zien. De lamp bevat LED lampjes die verschillende kleuren uitstralen. Stel ze zelf in, of kies ervoor om een programma af te spelen. Kortom: de Alessi lampen zijn aan te passen naar ieders smaak.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Alessi & designiconen

Al sinds 1921 produceert het Italiaanse designmerk Alessi de mooiste designaccessoires. “Huishoudartikelen mogen wel degelijk een lust zijn voor het oog”, aldus oprichter Giovanni Alessi. En die gedachte heeft in de afgelopen 80 jaar ervoor gezorgd dat Alessi vele designiconen heeft voortgebracht. Alberto Alessi nam in 1980 het bedrijf over. En hij bracht het designlabel naar grote hoogte door samen te werken met ontwerpers als Alessandro Mendini, Philippe Starck en Eero Aarnio. Nu is Alessi een van de meest gerespecteerde designmerken in de wereld voor huishoudproducten. Sinds 2006 heeft Alessi drie verschillende productlijnen: A di Alessi (met de lager geprijsde producten), Alessi (met de alledaagse en de belangrijkste producten) en Officina Alessi (met de meest experimentele ontwerpen).

Kleurrijke Alessi lampen

Naast de I Love Animals tafellamp kent de collectie Alessi lampen nog een kleurrijke lamp: de Alessi New Beba tafellamp LED. Deze tafellamp is een ontwerp van Miriam Mirri. De New Beba tafellamp van Alessi is een vrolijke lamp voor kinderen. Dit lieve wezentje houdt ’s nachts een oogje in het zeil. En bovendien hoef je bij deze lamp niet bang te zijn dat hij je kind wakker houdt door te fel licht. Ideaal aan deze Alessi lamp is dat hij te gebruiken is zonder stopcontact. Hij bevat namelijk een oplaadbare accu. Daarnaast werkt de lamp met een LED-lichtbron. Ook nog een energiezuinig kereltje dus. En voor je kinderen waarschijnlijk de favoriet onder de Alessi lampen!

Speelse Alessi lampen

Naast vrolijke kleurrijke Alessi lampen, heeft Alessi lampen die qua kleur wat rustiger zijn. Maar de ontwerpen van deze Alessi lampen zijn alles behalve saai. Neem de Alessi Amanita tafellamp. De lamp is gemaakt van rotan, maar doet qua design denken aan een paddenstoel. De Alessi Amanita tafellamp is ontworpen door het duo Humberto Campana en Fernando Campana, van het designlabel Fratelli Campana. Het speelse ontwerp is duidelijk geïnspireerd door de natuur. Daar tegenover staat de Alessi La Stanza dello Scirocco tafellamp. Het design is net zo speels als de paddenstoel, maar oogt een stuk moderner. De Alessi La Stanza dello Scirocco tafellamp lijkt zelfs net een kunstobject dat ontsnapt is uit het museum. Het ontwerp van Mario Trimarchi is, behalve in stoer roestvrijstaal, ook verkrijgbaar in klassiek wit. Conclusie: Alessi lampen zijn er voor iedereen.

Alessi lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij alle Alessi lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Alessi lampen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Alessi lampen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.