Naar boven

Alessi kookwekkers

Een Alessi kookwekker maakt wachten op de wekker leuk. De verrassende en vrolijke designs lachen je toe. Nee, die vergeet je niet zomaar aan te zetten. Ideaal, want zo brand jij nooit meer je eten aan! Een Alessi kookwekker komt in verschillende vormen, maten en kleuren. Kortom: iedere kookwekker heeft een uniek eigen design. Michael Graves, Eero Aarnio en Alessandro Mendini ontwierpen allen een Alessi kookwekker. Komt de Anna Time kookwekker je bekend voor? Dat kan kloppen, want dit vrolijke gezichtje schitterde eerder op de iconische Anna G. kurkentrekker. Beide zijn geïnspireerd op het gezicht van de vriendin van de designer Alessandro Mendini. Wil je geen standaard kookwekker? Triiing! Tijd voor een Alessi kookwekker.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Alessi: een lust voor het oog

Het Italiaanse designlabel Alessi maakt al sinds 1921 de mooiste designaccessoires. Oprichter Giovanni Alessi is van mening dat huishoudartikelen wel degelijk een lust voor het oog mogen zijn. En die instelling heeft voor Alessi in de afgelopen 80 jaar al heel wat designiconen voortgebracht. Sinds Alberto Alessi in 1980 het bedrijf overnam, bracht hij het designlabel naar grote hoogte door samenwerkingen aan te gaan met ontwerpers als Alessandro Mendini, Michael Graves en Eero Aarnio. Alessi is daardoor vandaag de dag een van ’s werelds meest gerespecteerde designmerken voor huishoudproducten. Sinds 2006 brengt Alessi drie verschillende productlijnen op de markt: A di Alessi (lager geprijsde producten), Alessi (alledaagse en meest belangrijke producten) en Officina Alessi (meest experimentele ontwerpen).

Iconische Alessi kookwekker

De Kitchen Timer kookwekker is een ontwerp van designer Michael Graves. Voor zijn ontwerpen haalt Graves inspiratie uit cartoons en de kunststroom Art Deco. Zijn herinterpretatie van iconische ontwerpen uit de architectuur en moderne kunst hebben geleid tot een compleet eigen stijl. De ontwerpen van Michael Graves zitten altijd vol met veel grapjes en kleurgebruik. Dat zie je ook terug bij de Alessi Kitchen Time kookwekker. De Alessi kookwekker is heel herkenbaar door het iconische design en bovendien in zes verschillende kleuren verkrijgbaar. Van klassiek zwart tot fel rood en zonnig geel. En heel handig: de Alessi kookwekker is gemaakt van ABS, dus hij kan goed tegen temperatuurverschillen! De ideale koksmaat dus.

Kwaak!

En dat is nog niet alles! Eero Aarnio ontwierp voor Alessi de Duck Timer kookwekker. Deze superleuke eendjes hoef je geen brood te geven. Zij geven jou een brood dat je niet aanbrandt! Het is namelijk onmogelijk je ogen af te houden van deze Alessi kookwekker. De Duck Timer kookwekker is verkrijgbaar in drie variaties: wit met oranje snavel, geel met zwarte snavel en zwart met gele snavel. En met een hoogte van 13 centimeter en een diameter van 9,8 centimeter, raak je deze Alessi kookwekker ook niet zo snel meer kwijt. De Duck Timer kookwekker veroorzaakt niets anders dan een lach op ieders gezicht. Deze Alessi kookwekker heeft een leuk design voor kinderen, maar stiekem nog leuker voor volwassenen!

Alessi kookwekker bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij elke Alessi kookwekker kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Alessi kookwekker en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Alessi kookwekker, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.