Sorteren op

1-2 van 2 producten

Design van Alessi

Alessi is een Italiaans merk dat huishoudartikelen naar een hoger level heeft getild. Want functioneel hoeft zeker niet saai te zijn. Ze proberen kunst en industrie te laten versmelten en slagen daar zeker in. De missie is om te blijven zoeken hoe ze hoogwaardige kwaliteit, esthetiek en design kunnen vertalen naar massaproductie. Want de wensen van het algehele publiek staan voorop. In het productieproces gebruiken ze zowel de nieuwste technieken als de tradities waar ze al jaren op bouwen. Al vanaf het begin werkt Alessi veel met metalen en is gespecialiseerd in alle mogelijkheden en het bewerken van de materialen. Dat is ook terug te zien in deze serie. Het spiegelende staal trekt met haar glans meteen je aandacht.

Vrolijke details in de Alessi Girotondo producten

Al sinds de oprichting van Alessi in 1921 werken ze veel met staal. Het is dan ook niet gek dat het cartoonpoppetje ontworpen door het King-Kong team ook op dit materiaal zijn plek heeft gevonden. En eigenlijk juist door de vorm weg te laten, ontstaat een patroon van uitgesneden mannetjes. Dit maakt het materiaal luchtig en speels. Zo is de Girotondo pierced basket schaal perfect te gebruiken als fruitmand. Ook de onderste appels krijgen nog wat lucht en het fruit ziet er meteen wat aantrekkelijker uit. Je andere keukenvoorraad kun je voortaan kwijt in de Girotondo pot. De Girotondo voorraadpot van Alessi biedt iets unieks aan je keuken. De herkenbare vrolijke figuurtjes die het glas bedekken zorgen ervoor dat je kruiden er altijd goed uitzien. De Girotondo voorraadpot van Alessi is verkrijgbaar in verschillende vormen en is in elk formaat versierd met deze schattige poppetjes. Wie wordt er nou niet blij van dit vrolijke patroon?

Alessi Girotondo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij alle producten uit de Alessi Girotondo serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.