Alessi Gianni

Met de voorraadpotten uit de Alessi Gianni collectie kun jij al jouw favoriete koekjes, chocolaatjes, kruiden, suiker, meel en koekjes lekker lang goed houden. De voorraadpotten zijn namelijk voorzien van een kunststof deksel die ervoor zorgt dat de inhoud van de potten luchtdicht wordt afgesloten. Daarnaast ziet jouw voorraad er in de voorraadpotten uit de Alessi Gianni collectie ook nog eens extra mooi uit. Dat is onder andere te danken aan het mannetje dat aan de onderkant van de deksel hangt en zo toezicht houdt op al jouw lekkernijen. Waag het dus niet om ongevraagd te snoepen uit de Gianni Glass Jar voorraadpot medium, want hij heeft je zo in de gaten!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Alessi

Het designlabel Alessi draait inmiddels al een tijdje mee in de internationale designwereld. Bijna honderd jaar om precies te zijn! Dit Italiaanse label heeft haar roots in het verwerken van messing, zilver en andere metalen. Hoewel producten zoals de Grind peper- en zoutmolen laten zien dat Alessi nog steeds zeer bekwaam is in het omtoveren van metalen tot de mooiste producten. Laat deze collectie van Alessi ook zien dat zij haar horizon inmiddels heeft verbreed en ook met andere materialen goed uit de voeten kan. Denk bijvoorbeeld aan kunststof en glas. De voorraadpotten van Alessi worden veelal gemaakt van kunststof en glas, omdat deze materialen ervoor zorgen dat jouw etenswaren langer goed blijven. En dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk.

Alessi Gianni in alle soorten en maten

Er is een grote kans dat jouw keukenkastjes vol staan met allemaal aangebroken verpakkingen. Alessi weet dan ook dat jij voor verschillende voedingsmiddelen waarschijnlijk een ander formaat pot nodig hebt. Daarom bevat de Alessi Gianni collectie voorraadpotten in alle soorten en maten. Zo zal de Gianni Glass Jar voorraadpot small met dank aan zijn kleine formaat bijzonder geschikt zijn voor het opbergen van kruiden. In de Gianni Glass Jar voorraadpot large kun je alle zoetige lekkernijen opbergen terwijl de Gianni Glass Jar vooraadpot x-large buitengewoon geschikt is voor het bewaren van voedingsmiddelen die je vaak in grote hoeveelheden gebruikt. Neem bijvoorbeeld meel.  

Alessi Gianni bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij alle producten uit de Alessi Gianni collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven