Naar boven

Alessi dienbladen

Voor elke gelegenheid het juiste servies. Breid je verzameling uit met de Alessi dienbladen. Jij bent zo’n type die graag voor ieder gepast bezoek het juiste servies op tafel wilt zetten. Voor een chique diner maak je graag gebruik van mooi glaswerk, strakke borden en het zilveren bestek die je van je oma hebt gekregen. Voor de verjaardag van je kind pak je liever dat gezellig gekleurde servies uit de kast wat wel tegen een klein stootje kan. Wat veel verzamelaars vergeten is een gepast dienblad. Alessi heeft een paar prachtige pareltjes in haar collectie waarmee jij bij ieder bezoek de show weet te stelen. Met het Alessi Circus dienblad heb jij gegarandeerd succes. Dit leuke dienblad verandert het uitserveren in een ware circusact.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

De missie van Alessi

De missie van Alessi is het vertalen van een geavanceerd, cultureel en esthetisch design en functionele kwaliteit naar massaproductie. De producten van de designers zijn het resultaat van het constant verzoenen van kunst en industrie, van eindeloos creatief potentieel en de behoeften van de markt. Het bedrijf streeft naar een ontwerpbenadering waarbij de meest geavanceerde expressies van internationale creativiteit altijd tegen de verlangens van het grote publiek afgewogen worden. Alessi wordt ook wel beschreven als een ‘droombedrijf’. Met haar producten laten ze mensendromen werkelijkheid worden door hen te voorzien van de kunst en poëzie die ze zoeken.

De meest uiteenlopende dienbladen van Alessi

Nog nooit heb jij de koffie zo speciaal weten uit te serveren. De dienbladen van Alessi zijn erg vrolijk, speels en bijzonder. Verschillende thema’s wisselen elkaar af. Van een stippenpatroon tot koffie met een gouden randje. Je kunt wel stellen dat de collectie dienbladen erg uiteenlopend is. Eén van de meest vrolijke dienbladen is de Alessi Proust. In eerste instantie is deze ontworpen met het oog op kinderen, maar we begrijpen dat zelfs volwassenen hem erg leuk vinden. Alleen al als je ernaar kijkt, word je al vrolijk. Het Alessi Colombiana collection dienblad is van een heel ander kaliber. Een gouden dienblad waarmee jij elk rondje koffie speciaal maakt. Het dienblad is zo mooi dat je hem zelfs ter decoratie kunt gebruiken. Hij staat prachtig op een dressoir of op de eettafel.

Alessi dienbladen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij alle Alessi dienbladen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.