Alessi: een lust voor het oog

Het Italiaanse designlabel Alessi maakt al sinds 1921 de mooiste designaccessoires. Oprichter Giovanni Alessi was destijds één van de eersten met de mening dat huishoudartikelen wel degelijk móói mogen zijn. Die instelling heeft Alessi in de afgelopen 80 jaar al heel wat designiconen opgeleverd. Sinds Alberto Alessi in 1980 het bedrijf overnam, bracht hij het designlabel naar grote hoogte door samenwerkingen aan te gaan met deze en andere beroemde ontwerpers. Alessi is daardoor vandaag de dag een van ’s werelds meest gerespecteerde designmerken voor huishoudproducten. Sinds 2006 brengt Alessi drie verschillende productlijnen op de markt: A di Alessi (lager geprijsde producten), Alessi (alledaagse en meest belangrijke producten) en Officina Alessi (meest experimentele ontwerpen).

Uniek vormgegeven Alessi Blow Up woonproducten

Deze collectie heeft meer voor je in petto. Zo dient de Blow Up fruitschaal als plekje waar jij jouw favoriete fruitstukken in kunt bewaren. Deze fruitschaal zou zomaar de eerste stap naar het eten van meer fruit kunnen zijn! Zo kun je fruit mooi opbergen in de Blow Up fruitschaal van Alessi. Hij heeft een breedte van 36 centimeter, een diepte van 35 centimeter en een hoogte van 31,5 centimeter. Zo heb je in elk geval genoeg plek voor je favoriete fruit. De Blow Up basket schaal van Alessi biedt ook prima plek voor je fruit. Ben jij ook altijd je paraplu's kwijt? Berg ze dan mooi op in de Blow Up paraplubak van Alessi. Hij heeft een diameter van 33 centimeter en een hoogte van 50 centimeter. Daardoor is er in elk geval genoeg plaats voor meerdere paraplu's. Geef jij hem een mooi plekje bij de voordeur in je hal?

Alessi Blow Up bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij elk product uit de Alessi Blow Up serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Alessi Blow Up collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.