Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Alessi design

Alessi is een designmerk dat al sinds 1921 bestaat en nu een van de meest toonaangevende Italiaanse merken is. Al sinds het begin staan ze bekend om het leveren van hoge kwaliteit. Nog steeds wordt er geleund op tradities en culturele invloeden en is naast alle technologische ontwikkelingen handwerk nog onderdeel van het productieproces. Het doel is om kunst en industrie samen te laten komen, altijd met de wensen van het algemene publiek in het achterhoofd. De huishoudartikelen moeten natuurlijk in eerste instantie functioneel zijn. Als extraatje voorziet Alessi ze met een laag poëzie. Ze zorgen ervoor dat je alleen nog maar open keukenkastjes en lades zou willen, omdat alles te mooi is om te verstoppen.

Handig voor in de keuken: de Alessi Anna producten

Deze serie begon met de Anna G kurkentrekker die in 1994 werd gelanceerd. Hij is ontworpen door Alessandro Mindini die inspiratie voor de kurkentrekker in zijn jeugd vond. Met open mond keek hij altijd toe hoe zijn oma met een kurkentrekker een fles wijn opende. Het leek net een ballerina met draaiend(e) armen en hoofd. Jaren later zette hij deze gedachte om in een fysiek product. De kurkentrekker was meteen een grote hit. Vandaar dat Alessi besloot de serie uit te breiden en Anna je zo ook met andere handelingen in de keuken kan helpen. Zo houdt de Anna Time kookwekker precies voor je in de gaten hoe lang je gerecht de oven in moet of wanneer je eitje perfect zacht is.

Alessi Anna bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Alessi. Dat betekent dat wij alle producten uit de Alessi Anna serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.