Naar boven

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Dutch design bij Ahrend

Ahrend produceert al meer dan honderd jaar echte Dutch designproducten. Ontwerper Friso Kramer kwam in 1953 en 1963 met respectievelijk de Revolt stoel en de Facet tafel. Beide ontwerpen leven nog altijd en zijn in menig kantoor te vinden. De ontwerpen waren destijds revolutionair door het gebruik van ongebruikelijke materialen zoals plaatstaal. Tegenwoordig spelen de meubelen perfect in op de veranderende werkomgevingen. Ergonomie en duurzaamheid staan altijd hoog in het vaandel bij Ahrend. Zo zijn vrijwel alle productonderdelen eindeloos recyclebaar en wordt hergebruik gestimuleerd. Met twee productielocaties in Nederland kun je werkelijk spreken van Dutch design made in Holland.

Dé Revolt stoel van Ahrend

Een stoel waarmee je alle kanten op kunt. De Ahrend Revolt stoel voelt zich dan ook erg op zijn gemak in zowel kantoren als simpelweg in je eigen woning. Deze stoel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs waardoor er vast een kleur bijzit die je mooi vindt. Om het extra gezellig te maken, kun je natuurlijk ook voor verschillende kleuren gaan. Zo oogt een ruimte al gauw wat speelser. Met een breedte van 47 centimeter, een diepte van 51 centimeter en een hoogte van 83 centimeter biedt deze stoel je het comfort dat je verdient zonder al te veel ruimte van je te vragen. De combinatie van kunststof voor de zitkuip en gebogen plaatstaal voor het frame maakt deze stoel helemaal af. Heb jij al een plekje in gedachte waar deze stoel van Ahrend mooi kan staan? Wees niet bang, want door het design komt deze stoel eigenlijk in elke soort ruimte wel tot zijn recht. 

Ahrend bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ahrend. Dat betekent dat wij alle producten van Ahrend kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Ahrend en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Ahrend. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Ahrend producten veilig en vertrouwd online bestelt.

Ahrend
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad