10 artikel(en)

 

4 x Tuintrends van 2017

Het zonnetje laat zich steeds meer zien. Benieuwd naar de tuintrends van 2017? Wij hebben de vier mooiste trends voor je geselecteerd. Laat je inspireren!
> Lees verder
 

Zo onderhoud je tuinmeubelen

Hoe onderhoud je tuinmeubelen van metaal, kunststof of hout? Met deze tips van Flinders zorg je ervoor dat jouw tuinmeubelen in topconditie blijven.
> Lees verder

Onderhoud van metalen tuinmeubelen

Metalen tuinmeubelen kunnen goed tegen weer en wind. Hoe zorg je er nu voor dat je je metalen tuinmeubelen in topvorm houdt? Flinders geeft je alle tips en trucs!
> Lees verder
 

Dé kleur van 2017: greenery

Pantone heeft greenery bestempeld als de kleur van 2017. Maar waarom? En hoe verwerk je deze kleur in je interieur? Hier lees je alles over de kleur greenery.
> Lees verder
 

Onderhoud van kunststof tuinmeubelen

Om seizoen na seizoen van je kunststof tuinmeubelen te kunnen genieten, is regelmatig onderhoud geen overbodige luxe. Met deze tips blijven ze in topconditie.
> Lees verder
 

Onderhoud van houten tuinmeubelen

Om houten tuinmeubelen in optimale conditie te houden, is het belangrijk dat je ze goed verzorgt. Maar hoe doe je dat? Flinders helpt je graag een handje verder!
> Lees verder
 

Tuininrichting: 4 manieren om een klein balkon optimaal te benutten

Tuininrichting is al een vak apart, maar hoe zit het als je alleen maar een balkon hebt? Ontdek vier manieren om dit kleine oppervlak optimaal te benutten.
> Lees verder
 

Hoe richt je een kleine buitenruimte optimaal in?

Flinders geeft praktische tips om te laten zien hoe je je kleine balkon, tuin of terras omtovert van postzegel tot paradijs. Lees snel verder voor meer!

> Lees verder
 

Tuinstoelen testen bij interieurwinkel Flinders

Bij de ingang van onze interieurwinkel staat een reeks prachtige design tuinstoelen te pronken. Neem plaats in de tuinstoelen van onder andere Hay, Kartell, Grythytt
> Lees verder
 

Creatieve stylingtips voor tuin en balkon

Vanwege het vaak druilerige weer in Nederland, wordt onze buitenruimte helaas maar weinig gebruikt. Laat jouw tuin of balkon toch stralen! Flinders geeft tips!
> Lees verder

10 artikel(en)

Naar boven