Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
 

Hoe style je woonaccessoires?

Met woonaccessoires maak je je huis persoonlijk en sfeervol. In dit artikel neemt Flinders de kunst van het groeperen van accessoires onder de loep.
> Lees verder
 

Dé woontrends voor 2017

Welke kleuren, materialen en producten mogen niet ontbreken in je huis? In dit artikel lees je de woontrends voor 2017 en hoe je deze toepast in je interieur.
> Lees verder

Dé kleur van 2017: greenery

Pantone heeft greenery bestempeld als de kleur van 2017. Maar waarom? En hoe verwerk je deze kleur in je interieur? Hier lees je alles over de kleur greenery.
> Lees verder
 

5 x Tips om van de hal een grande entree te maken

De entree is het visitekaartje van je huis. Het is vrij eenvoudig om een uitnodigende hal te creëren. Ontdek vijf tips die jou helpen om je hal te laten stralen.
> Lees verder
 

Hoe kies je een kunstwerk?

Waar moet je nu eigenlijk op letten als je een kunstwerk wilt kopen? Flinders zet voor je op een rijtje hoe je kunst koopt en met design combineert.

> Lees verder
 

5 x Tips voor een kinderhoek in de woonkamer

De kinderhoek, hoe laat je die nu leuk bij de rest van je interieur passen? Flinders geeft je tips en ideeën om van de kinderhoek een fanatische plek te maken!
> Lees verder
 

Woontrend 2016: Art Lover

Ben je gek op Andy Warhol? Of wil je graag een eigenzinnige stijl in jouw interieur? Dan is ‘Art Lover’ dé woontrend voor jou! 

> Lees verder
 

Voor de allerkleinsten: Ferm Living

Gastblogger Nienke van kan er uren over praten: de inrichting van haar dochter's kamertje. In plaats van te kiezen voor een 'standaard' roze kamer, gaven zij de
> Lees verder
 

Stylingtips voor een mooie en persoonlijke slaapkamer

Flinders lanceert een nieuwe ruimte: de slaapkamer. Blogger Anne-Margot Weel geeft aan de hand van voorbeelden tips om je slaapkamer stijlvol en persoonlijk in te ri
> Lees verder
 

Nieuw schooljaar, nieuwe kinderkamer

De zomervakantie zit erop en de kinderen gaan weer naar school. Misschien leren jouw kinderen dit jaar wel schrijven of klokkijken. Of krijgen ze voor het eerst huis
> Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Naar boven