Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
 

Hoe style je woonaccessoires?

Met woonaccessoires maak je je huis persoonlijk en sfeervol. In dit artikel neemt Flinders de kunst van het groeperen van accessoires onder de loep.
> Lees verder
 

Dé woontrends voor 2017

Welke kleuren, materialen en producten mogen niet ontbreken in je huis? In dit artikel lees je de woontrends voor 2017 en hoe je deze toepast in je interieur.
> Lees verder

Dé kleur van 2017: greenery

Pantone heeft greenery bestempeld als de kleur van 2017. Maar waarom? En hoe verwerk je deze kleur in je interieur? Hier lees je alles over de kleur greenery.
> Lees verder
 

Meubelstoffen & vlekken verwijderen

Wat doe als je iets morst op je beklede meubel? Afhankelijk van het type meubelstof zijn er diverse oplossingen om vlekken te verwijderen. Flinders helpt je!
> Lees verder
 

Stap voor stap de babykamer inrichten

Het inrichten van de babykamer is misschien wel één van de leukste dingen om te doen als je een kindje verwacht. Flinders helpt je stapje voor stapje.
> Lees verder
 

Rode wijnvlekken verwijderen uit meubels

Wijnvlekken verwijderen wordt een stuk makkelijker met een aantal tips die Flinders voor je heeft verzameld. Zo houd je je meubels nog langer schoon én mooi!
> Lees verder
 

Hoe richt je een kleine buitenruimte optimaal in?

Flinders geeft praktische tips om te laten zien hoe je je kleine balkon, tuin of terras omtovert van postzegel tot paradijs. Lees snel verder voor meer!

> Lees verder
 

Woontrend 2016: Tribal & Travel

Tegenwoordig vliegen we de hele wereld rond en dat zie je terug in het interieur. Tribal prints zorgen ervoor dat je het reisgevoel vasthoudt in jouw interieur!
> Lees verder
 

Woontrend 2016: Scandinavisch wonen

Scandinavisch wonen is liefde voor eenvoud, natuurlijke elementen en functionaliteit. Flinders helpt je om een Scandinavisch tintje te geven aan jouw interieur.
> Lees verder
 

Woontrend 2016: Rauw & Industrieel

Stoer, ruig en rauw. Dát is waar de woontrend ‘Rauw & Industrieel’ om draait. Flinders laat je zien hoe ook jij dit kunt toepassen in jouw interieur!
> Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Naar boven