Artikelen 1 tot 10 van 22 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 

Hoe style je woonaccessoires?

Met woonaccessoires maak je je huis persoonlijk en sfeervol. In dit artikel neemt Flinders de kunst van het groeperen van accessoires onder de loep.
> Lees verder
 

Behangen: hoeveel behang heb ik nodig?

Wil je een muur behangen, maar weet je niet hoeveel behang je nodig hebt? Flinders legt je uit waar je op moet letten en hoe je uitrekent hoeveel je nodig hebt.
> Lees verder

Dé kleur van 2017: greenery

Pantone heeft greenery bestempeld als de kleur van 2017. Maar waarom? En hoe verwerk je deze kleur in je interieur? Hier lees je alles over de kleur greenery.
> Lees verder
 

5 x Tips om van de hal een grande entree te maken

De entree is het visitekaartje van je huis. Het is vrij eenvoudig om een uitnodigende hal te creëren. Ontdek vijf tips die jou helpen om je hal te laten stralen.
> Lees verder
 

Behangen: 10 tips & tricks

Heb je besloten om je muur te voorzien van een nieuw behangetje? Flinders heeft een paar gouden tips voor je verzameld over het aanbrengen van behang.
> Lees verder
 

Behangen: zo doe je dat

Behangen, zo doe je dat! Hoe verwijder je behang en hoe breng je nieuw behang aan? Flinders zet alle tips & tricks over behangen voor je op een rijtje.
> Lees verder
 

Behangen: alle behangsoorten op een rijtje

Ga je behangen? Dan is het belangrijk dat je een behangsoort kiest die past bij je smaak én je woning. Flinders zet vier behangsoorten voor je op een rijtje.
> Lees verder
 

Behangen: wat heb je ervoor nodig?

Wie (voor het eerst) gaat behangen, kan niet zonder een aantal tools en materialen. Wat heb je precies nodig om te kunnen behangen? Flinders geeft je tips!
> Lees verder
 

Alles over vliesbehang

Vliesbehang is de meest populaire behangsoort op dit moment. Niet zo gek als je bedenkt dat je niet in de weer hoeft met een plaktafel. Je brengt de lijm namelijk ge
> Lees verder
 

Ferm Living WallSmart- behang instructie

Ferm Living WallSmart is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang. Door het toepassen van een non-woven vlies als materiaal in plaats van papier, is het beh
> Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 22 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Naar boven