Populairste adviesartikelen

 
Marmer reinigen: tips & tricks
Niets vervelender dan vlekken op je mooie marmeren eettafel of bijzettafel. Met deze tips & tricks kun je eenvoudig marmer schoonmaken en trotseer je de
Lees meer
 
Betekenis kleuren
Kleuren combineren kan lastig zijn. Welke kleur past het best in jouw interieur? Flinders legt je de kleuren betekenissen uit en wat het met je interieur doet.
Lees meer
 
De ideale eethoek
De ideale eethoek: wat zijn de basisregels? Hoe hoog moet de eettafel zijn en wat zijn de beste verhoudingen?
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
Dé woontrends voor 2018
Wat is kenmerkend en wat mag niet ontbreken in je woning? In dit artikel lees je de woontrends voor 2018 en hoe je deze toepast in je eigen interieur.
Lees meer
 
5 x Tips voor energiezuinige verlichting
Heb je de perfecte lamp gevonden? Dan wordt het tijd om je te verdiepen in lichtbronnen. Flinders helpt je bij de keuze voor passende energiezuinige verlichting.
Lees meer
 
Trendspecial: alles over fluweel en velours
Fluweel en velours zijn luxueuze stoffen en helemaal van deze tijd. Maar wat is het verschil tussen deze stoffen? We hebben de kenmerken voor je geselecteerd.
Lees meer
 
Zo maak je je huis hyggeproof
Het is hoogtijd om je huis klaar te maken voor de herfst. En dat doe je dat door je huis hyggeproof te maken. We leggen je uit hoe je dit doet.
Lees meer
 
In drie stappen naar een stoer interieur
Onafgewerkte materialen, aardse tinten en robuuste vormen zijn kenmerkend voor een stoer interieur. Maar hoe creëer je deze stoere look? We leggen het je uit!
Lees meer
 
Hoe combineer ik kleuren in mijn interieur?
Kleur is van grote invloed op het totaalplaatje van je interieur. Maar welke kleuren passen bij elkaar? En hoe kun je ze combineren? Flinders legt het je uit!
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…