Populairste adviesartikelen

 
Marmer reinigen: tips & tricks
Niets vervelender dan vlekken op je mooie marmeren eettafel of bijzettafel. Met deze tips & tricks kun je eenvoudig marmer schoonmaken en trotseer je de
Lees meer
 
Betekenis kleuren
Kleuren combineren kan lastig zijn. Welke kleur past het best in jouw interieur? Flinders legt je de kleuren betekenissen uit en wat het met je interieur doet.
Lees meer
 
De ideale eethoek
De ideale eethoek: wat zijn de basisregels? Hoe hoog moet de eettafel zijn en wat zijn de beste verhoudingen?
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
Woontrend: Millennial Pink
De woontrend Millennial Pink typeert zich door een vriendelijke, zachte en poederachtige kleur roze. Op deze manieren pas je hem toe in je eigen interieur.
Lees meer
 
Woontrend: Go Pink
In de woontrend Go Pink zien we dat de kleur roze niet meer weg te denken is in huis. Stoer, speels of luxueus? Met deze tint kun je alle kanten op en dat doe je zo.
Lees meer
 
5 x Kleurenschema voor je interieur
Flinders laat aan de hand van vijf kleurenschema's zien hoe je diverse kleuren kunt benutten om een stoer, zacht, strak of color blocking interieur te creëren.
Lees meer
 
Woontrend: Dineren in Stijl
De woontrend Dineren in Stijl draait om de kleur goud. Deze kleur doet het goed in combinatie met diepe tinten. Benieuwd hoe je dit toepast? We laten het je zien.
Lees meer
 
Behangen: hoeveel behang heb ik nodig?
Wil je een muur behangen, maar weet je niet hoeveel behang je nodig hebt? Flinders legt je uit waar je op moet letten en hoe je uitrekent hoeveel je nodig hebt.
Lees meer
 
Behangen: alle behangsoorten op een rijtje
Ga je behangen? Dan is het belangrijk dat je een behangsoort kiest die past bij je smaak én je woning. Flinders zet vier behangsoorten voor je op een rijtje.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…