Kerstcadeau inspiratie

Posted by Renée IJzerman in Tips & Advies

Kerstcadeau inspiratie
Beeld Kerstcadeaus inpakken, zoals Ferm Living dat zou doen.

Kerstcadeaus van Flinders

Kerst, het feest van het licht, het vele eten en... De kerstcadeaus! Elk jaar is het weer zwoegen om de juiste cadeaus te vinden voor een bepaald persoon. Ben je nu echt inspiratieloos? Geen paniek! Wij hebben een aantal leuke suggesties voor je verzameld. Succes gegarandeerd!


Beeld
1. De Diamond Lights lamp (€ 39) van Diamond Lights brengt heel wat blingbling in je huis.
2. De Muuto Bulky familie bestaat uit een theepot, voorraadpot, suikerpot, melkkan en twee theekopjes (€ 29 tot € 79). Ideaal om mee te theeleuten.
3. De Menu POV Wall kaarsenstandaard (€ 34) bevestig je aan de muur, een erg leuk effect. Er is ook een variant voor op tafel.
4. De Muuto Dots haken (€ 19 tot € 99,50) zijn er in verschillende afmetingen. De haken zijn erg handig voor in de gang om je jas of tas aan op te hangen. En als ze leeg zijn, hangt er gewoon een kunstwerkje aan de muur.


Beeld

1. Het Hay Dot tafelkleed (€ 72) is een vrolijke verschijning voor op je tafel. Je kunt kiezen uit de kleuren grijs en roze.
2. De Pols Potten vase 3D vaas (€ 120) is een prachtige decoratieve vaas van porselein.
3. De Menu Norm decanteerkaraf (€ 65) is zeer elegant. De wijnfles sluit je aan op de karaf, en vervolgens laat je de wijn van de fles naar de karaf vloeien en weer terug. Zo komt de wijn los, die daardoor zijn beste smaak krijgt.
4. De Moooi Little Bold kandelaar (€ 272) is erg hip en robuust. Een echte eyecatcher in huis dus.

En? Zit er een leuk kerstcadeau tussen? Zoals je hebt gezien zitten er cadeaus tussen voor elk budget, voor hem én voor haar. Misschien heb je nu het ideale cadeau gevonden. Zo niet, dan kun je ook nog een kijkje nemen bij onze gifts.