Woonbeurs Amsterdam 2011

On posted by Renée IJzerman in Nieuws

Ook dit jaar zal dé woonbeurs van Amsterdam van start gaan. Dit woonevent, vindt plaats van zaterdag 24 september t/m zondag 2 oktober in de Amsterdam RAI.

Woonbeurs is ontmoetingsplek

Negen dagen lang vliegen de interieurproducten je om de oren. Of je nou op zoek bent naar iets voor je huis als starter of wilt netwerken binnen de interieurbranche, de Woonbeurs is the place to be. De beurs is voor zowel publiek, professionals en de pers een goede ontmoetingsplek.

woonbeurs amsterdam 2011 - Flinders - Design voor ieder interieur

Afbeelding: Woonbeurs 2011

Samenwerking met Meesterlijk

De Woonbeurs Amsterdam werkt dit jaar samen met Meesterlijk, de beurs voor design, ambacht en toegepaste kunst uit Eindhoven. De samenwerking zal een goede mix leveren tussen alledaagse interieurproducten, unieke meubelen, design en kunst.

Woonbeurs Amsterdam 2011 - Flinders - Design voor ieder interieur

Afbeelding: Meesterlijk

Interieuradvies op maat & Woontheater

Heb je advies nodig over een specifieke kamerinrichting in je huis of wil je weten welke kleuren goed in jouw interieur passen? Schrijf je dan in voor een adviessessie op de woonbeurs met één van de stylisten van CRISP (zie website woonbeurs). Ook is het mogelijk om lezingen bij te wonen van verschillende vooraanstaande ontwerpers en trendwatchers in het Woontheater op de beurs.

Woonbeurs Amsterdam 2011 - Flinders - Design voor ieder interieur

Afbeelding: CRISP

Praktische informatie

  • 24 september t/m 2 oktober van 10.00 tot 18.00 uur. Op donderdag (29 september) en vrijdag (30 september) is de beurs open van 10.00 tot 22.00 uur.
    Let op: de beurs is maandag 26 september gesloten voor consumenten.
  • Voor meer informatie hoe je bij de Amsterdam RAI moet komen klik hier.
  • Kaarten zijn €18,50. Als je je kaart(en) voor 18 september bestelt zijn deze €16,-. Kijk voor meer informatie op: www.woonbeurs.nl.

Red je het niet om dit jaar naar de woonbeurs te gaan, maar wil je wel graag interieuradvies? Dan kan dat via Flinders. Neem gerust contact met ons op en wij regelen een stylist van CRISP voor je die samen met jou aan de slag gaat. Bekijk hier onze interieurstylisten. Bel ons: 020 30 30 630 of mail via: info@flinders.nl