Woonbeurs 2014: kom, profiteer en win!

On posted by Renée IJzerman in Nieuws

Ook dit jaar is er weer een Woonbeurs en uiteraard staat Flinders hier ook. Wij hebben alle informatie over de Woonbeurs voor jou op een rijtje gezet.

Woonbeurs

Wat houdt de Woonbeurs in?

Zes dagen lang, van 30 september t/m 5 oktober, verandert de RAI Amsterdam in een woonparadijs. Bekijk hier de nieuwste collecties van de leukste merken, wandel door de unieke huizen van de mooiste woonbladen van Nederland of schuif aan bij lezingen van bekende ontwerpers. Je kunt ook interieurstylisten en architecten om persoonlijk advies vragen voor kleine of grote veranderingen in je huis. En natuurlijk ontdek je dé woontrends voor het volgende woonseizoen.

Flinders op de Woonbeurs

Ook Flinders is dit jaar weer van de partij. Je kunt ons vinden in hal 11, bij stand 162.

Flinders Woonbeurs

We bieden verschillende acties aan. Zo is er elke dag een loting waarbij we de mooiste designproducten verloten.

Het overzicht van wat wij verloten:

Dinsdag: 1 x het Studio Ditte auto behang.
Woensdag: 1 x de Spoinq Vintage Square stoel.
Donderdag: 1 x de Ferm Living Wire Basket small met houten deksel én 1 x de Fritz Hansen Drop stoel.
Vrijdag: 3 x de Flos String Lights.
Zaterdag: 1 x de &Tradition Verner Panton VP4 tafellamp in koper.
Zondag: 1 x de Vitra RAR stoel in het wit.

Ook kun je bij ons zes stoelen krijgen voor de prijs van vijf! Dit geldt voor onze top 30 populairste stoelen. Daarnaast bieden wij korting op accessoires van KEK Amsterdam, Hay én Ferm Living.

Entreekaarten regelen

Zin gekregen om een bezoekje te brengen aan de Woonbeurs? Bestel je kaarten hier alvast online, dan kun je op de beurs via de 'fastlane' naar binnen. Voor een toegangskaart betaal je € 19. Je betaalt geen servicekosten! Kinderen tot 4 jaar zijn gratis, kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar betalen € 7. Er zijn ook extra’s bij aankoop van een toegangskaart voor de Woonbeurs Amsterdam, deze zijn allemaal te vinden op de site.

Informatie in het kort

Website Woonbeurs: http://www.woonbeurs.nl 
Data:
van dinsdag 30 september t/m zondag 5 oktober.
Openingstijden: van 10.00 – 18.00 uur. Avondopening op donderdag 2 en vrijdag 3 oktober tot 21.00 uur.
Locatie: Amsterdam RAI, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam
Parkeren: parkeren kan in de garages van de RAI. Tip: verleng je bezoek aan Amsterdam, laat je auto staan en pak de tram naar het centrum. Zo bespaar je parkeerkosten!
Voordelig met de trein: Bij de NS is vanaf 1 september een speciaal Woonbeurs Amsterdam-ticket te koop; je betaalt dan vanaf elk station in Nederland slechts € 29 (inclusief een toegangskaart voor de Woonbeurs Amsterdam).